reklama

Holandia

Witam wieczorem :-)

Moj maly srajtek wczoraj cudownie ozdrowial :tak:Mimo wszystko zrobie te badania na bakterie, bo licho wie...
Dzis caly dzien na uniwerku :baffled: a po zajeciach silownia :laugh2:

Toola ja bym sie chetnie spotala z toba, choc nie mam zamiaru glosowac. Do Hagi mam niedaleko. Tyle, ze w przyszlym tygodniu mam 3 egzaminy i weekend spedze na zakuwaniu :baffled: Szkoda wielka, bo taka okazja... No ale moze innym razem :tak:

Pola czekamy wiec na fotki :tak:

A gdzie reszta pan??? Aneta, Jola, Tulipanek...meldujcie sie kobity :tak::tak:

reklama
Wszysto mi się usunęło co napisałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam! Ostatnio nic mi się nie chce, czytam Was tylko, bo nie lubię mieć zaległości:-D:-D:-D:-D. Na uczelni bezsensu:dry::dry::dry:. Mam 28 dziewczyn w grupie. Jedna grupa to panie ok 50tki, które robią się na 18stki. Głowa wyżej niż chmury. Następna grupa dziewczyn to zacytuję słowa jednej z nich "ja i dziecko o nie, nie, nie, jestem jeszcze za młoda na pieluchy, przecież ja mam dopiero 28lat". Kolejna grupa dziewczyn to: czego ja nie mam, gzie nie byłam, czego ja nie robiłam, jaka ja mądra jestem itp. Jednym słowem uważają się za pępki świata.
Doła mam przez te baby, nie chcę mi się już tam jechać:no::no::no:.
Ostatnio nie najlepiej się czuję. Byłam wczoraj u gina, mam skruconą szyjkę macicy, czyli mojemu maleństwu chyba się spieszy na świat.
Nikodem ma chyba stresy z powodu wyjazdu taty, ale o tym napiszę jutro. Miłej nocy:tak::tak::tak:

Myslalam,ze od samego rana wskocze na drabinke i machne druga warstwe na sufit,a tu nici.Musze wyskoczyc do biura,bo jest taki nawal pracy,ze kazda para rak sie przyda.Bleeee,chyba zmienie zawod,bo ja naprawde lubie malowac sciany:-):tak:.

Witam Was kobitki:tak:.
Pola 30 super zdjęcia:tak::tak::tak::tak:
Wracając do tego o czym wspomniałam wczoraj...mój synuś zaczął obgryzać paznokcie :frown::hmm::sad:, do tego ostatnio zmoczył się w nocy i ma awersję do przedszkola:-(:frown::hmm::sad:. Podejrzewam, że wszystko jest spowodowane wyjazdem taty. Nie wiem co mam robić...
pozdrawiam;-)

POLA piekne zdjecia,nurkowanie zawsze mi sie bardzo podobalo,nawet nurkowalam z instruktorem ale bardziej ciagnie mnie w powietrze,lubie sobie polatac albo spadac glowa w dol :-D Co zrobilas z dzidzia gdy sie nuzylas w glebinach ?
MISS pora zmienic zawod,malarze podobno robia niezla kase,poza tym mialy bysmy pretekst do spotkania bo palnujemy przemalowac pokuj dzidziowy po swietach.
ANTETA moja kolezanka ma ten sam problem w szkole,same malpy ja otaczaja:tak:
Gdzie twoj maz nawial ze maly sie tak stresuje?

KINDZIA mój mąż pracuje w NL, a ja z małym mieszkam w PL. Nikodem rozmawia z tatą przez skype prawie codziennie, ale wiadomo to nie to samo. Mały ma skończone 3 latka, ale jak na swój wiek wiele rozumie. Staram się z nim wiele rozmawiać i tłumaczyć. Jest za mały, aby rozumieć zdanie "tata przyjedzie za 2,5 miesiąca", ale rozumie, że najpierw urodzi się dzidzia, później będą święta, a po świętach przyjedzie tatuś.
miłego dnia:tak:

Dzien dobry :-)

No i prawie mamy weekend :tak:

Missdior mojej kuchni i lazience tez by sie przydalo malowanie, wiec jakby co...;-)

Aneta olej baby w szkole, chodzisz tam nie dla nich, ale dla siebie :tak: W koncu to tylko raz na jakis czas :tak:

reklama
Paulina-długo nie piszesz, odezwij się kobitko, bo zamartwiam się!! Chyba, że świętujesz urodziny Amelki!! 100 lat dla naszej małej królewny!!! :-)
Roczek to już coś!! A jak się czuje mamusia roczniaka?? Daj znać, bo przyjadę do Ciebie!!:szok:
Aneta, a Ty do, której grupy babek się zaliczasz??!! Hahahah. "Bez nerw" kochana, na pewno spotkasz jakąś fajną kobitkę, z którą się dogadasz!:tak:
Poobserwuj małego, a najlepiej zapytaj przedszkolanki, czy nic złego nie dzieje się w grupie z rówieśnikami (wszytki opcje trzeba sprawdzić). Może macie jakiegoś psychologa lub dobrego pedagoga, który zna Twojego malca i może udzielić kilku wskazówek?
Kindzia-dziękuję za "pochwałkę" przekażę głównemu fotografowi-na pewno się ucieszy.
MissDior, wiesz, ja tak nieśmiało, ale w lutym zaczynamy remont nowego domu, a trzeba przyznać, że Twoje wynagrodzenie jest konkurencyjne....a płytki też układasz?;-)
Gdzie reszta forumowiczek?? Meldować się kobiałki!
Ma-Rita, z tym weekendem masz rację. Ja dzisiaj jestem umówiona na skypowe pijaństwo z moimi przyjaciółkami z Polski. Na stole w roli głównej wódka i śledź!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry