reklama

Holandia

NIedziela,czyli dzien roboczy.I tak w kolko macieju do 20.10.Kto wymyslil kwartalne rozliczanie VAT?

Sylwestra zazdroszcze,jakiegokolwiek.
Snow tez zazdroszcze,bo cos ostatnio zle sypiam (za duzo pracy?)
Do muzeum tez bym sie wybrala :(
I do kina,bardzo chetnie...
A zakupy sie nie udaly,bo jak dojechalam do duzego miasta,to mi zapalu wystarczylo na wypicie kawy,odebranie mezowskich spodni i szybki przelot przez 1 sklep.Zabralam ze soba dzieci i to byl baaaaaardzo zly pomysl:(
I jeszcze do tego,po badaniach w szkole wyszlo,ze mam nadpobudliwe dziecko.Bardzo inteligentne,taki roztargniony profesor,co to 3 laboratoria spali zanim Nobla dostanie,ale za to gadajace non stop,zywe sreberko co to sekundy w miejscu nie usiedzi.Oczywiscie,ze jestesmy z niego dumni:tak:.
O jednym z osiagniec mojego szalonego 7-latka - zlozyl 2 szafy na ksiazki bez patrzenia w instrukcje.Idealnie,rowniutko,stoja teraz w biurze :)

Milej niedzieli,laseczki.

reklama
Hejka kobitki,
jutro postaram się skrobnąć parę słówek, w skrócie Amelka zdrowa, a ja od piątku najpierw ból głowy, potem wczoraj wymioty a dziś rozwolnienie :sick:
Spadam wziąść no-spe i asi, asi....oby jutro było lepiej.
Miłego wieczorku for all.

----
aaaa zna może któraś jakieś ładne, poetyckie życzenia na 18-nastkę? Pls, szukam pilnie.

Dobry wieczor :-)

Ale piekna pogode mielismy w ten weekend :-D Cieplo, slonecznie, taka jesien to rozumiem...:tak:

Paulina czyli dopadl Cie wirus grypy zoladkowej, najpierw rzyganko a teraz biegunka...Moje mlode nadal nie moze dojsc po tym cholerstwie do siebie :no:

Missdior gratuluje mlodego Einsteina :tak::-)

OK. wracam do ksiazek, za tydzien egzaminy :oo2::growl:

Dobranoc babeczki :-)

Goeiemorgen :)
Taki znowu Einstein to moj synalek nie jest.Jego po prostu interesuja rzeczy,rozne i im wiecej tym lepiej.Np.zdazyl juz pania w szkole zapytac dlaczego ziemia sie kreci i jak dzialaja wulkany.Hehe,ja wyrodna matka-geografka sama go do pani odeslalam,bo mi sie nie chcialo tlumaczyc:cool:.

Poniedzialek - u mnie porannie/fitnesowo.

Poetyckich zyczen urodzinowych nie znam.Moze google?versjes en gedichten voor verjardaag?czy to ma byc po polsku?a nie wystarczy koperta z kasa?;-)

Dzien dobry poniedzialkowo :-)

Znowu zapowiada sie piekny dzien, slonce, zero chmur, wiatru itp. :tak:

Moje dziecie otworzylo oczeta o 6 rano :wściekła/y: A teraz ucina sobie przedpoludniowa drzemke, szkoda, ze mama na taka drzemke nie moze sobie pozwolic :baffled:

Ide parzyc kolejna kawe....

Czy już mówiłam, że zaczynam dietę? Szukam chętnych współtowarzyszek niedoli:tak: Mam swojego dietetyka (przystojniak z pięknym brzuchem-szkoda, że w Polsce;-)) i podjął się prowadzić mnie internetowo....Zobaczymy.
Majka dusi się jak gruźlik, przez co bidula spać nie może a my wraz z nią...

Pola ja jestem na diecie niskoweglowodanowej :tak: nie jem ziemniakow, gotowanej marchwii, wszystkiego co zawiera biala make, slodyczy, cukru itp nie jem tez niektorych owocow jak np banany :-D i jak podoba sie ??

Toola, nie....cholernie mi się nie podoba. Moja z resztą też, bo nie lubię żadnych ograniczeń, ale mając na uwadze swoje zdrowie, figurę a co za tym idzie samopoczucie-poświęcę się...szczególnie, że mój ukochany dietetyk pozwala na picie wina...szczególnie z nim, hihihihi.

Moja dieta - jem wszystko,ale za to pije przepisowe 8 szklanek wody dziennie.Rzadko wsiadam do autka,codziennie za to rower.Nigdy nie jem slodyczy (cukierki itp),bo nie lubie,czekolade owszem.Od ponad 15 lat mam ten sam rozmiar (+- 38),178cm wzrostu i +-58kg. A na drugie imie mam "samochwala":cool2:.
Dla odchudzajacych sie - sprawdzcie,jak sie zywia Francuzki.

reklama
ja tez jestem na diecie.
na sniadanie;bulka z szynka i pomidorkiem,druga z czekolada,potem kawa(bez kofeiny) i paczka czipsow.Zaraz poprawie cola i ide na roboty. Podoba wam sie moja dieta? :-)
Co do nart to chyba macie racje,odpuszcze sobie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry