missdior
Fanka BB :)
NIedziela,czyli dzien roboczy.I tak w kolko macieju do 20.10.Kto wymyslil kwartalne rozliczanie VAT?
Sylwestra zazdroszcze,jakiegokolwiek.
Snow tez zazdroszcze,bo cos ostatnio zle sypiam (za duzo pracy?)
Do muzeum tez bym sie wybrala
I do kina,bardzo chetnie...
A zakupy sie nie udaly,bo jak dojechalam do duzego miasta,to mi zapalu wystarczylo na wypicie kawy,odebranie mezowskich spodni i szybki przelot przez 1 sklep.Zabralam ze soba dzieci i to byl baaaaaardzo zly pomysl
I jeszcze do tego,po badaniach w szkole wyszlo,ze mam nadpobudliwe dziecko.Bardzo inteligentne,taki roztargniony profesor,co to 3 laboratoria spali zanim Nobla dostanie,ale za to gadajace non stop,zywe sreberko co to sekundy w miejscu nie usiedzi.Oczywiscie,ze jestesmy z niego dumni
.
O jednym z osiagniec mojego szalonego 7-latka - zlozyl 2 szafy na ksiazki bez patrzenia w instrukcje.Idealnie,rowniutko,stoja teraz w biurze
Milej niedzieli,laseczki.
Sylwestra zazdroszcze,jakiegokolwiek.
Snow tez zazdroszcze,bo cos ostatnio zle sypiam (za duzo pracy?)
Do muzeum tez bym sie wybrala
I do kina,bardzo chetnie...
A zakupy sie nie udaly,bo jak dojechalam do duzego miasta,to mi zapalu wystarczylo na wypicie kawy,odebranie mezowskich spodni i szybki przelot przez 1 sklep.Zabralam ze soba dzieci i to byl baaaaaardzo zly pomysl
I jeszcze do tego,po badaniach w szkole wyszlo,ze mam nadpobudliwe dziecko.Bardzo inteligentne,taki roztargniony profesor,co to 3 laboratoria spali zanim Nobla dostanie,ale za to gadajace non stop,zywe sreberko co to sekundy w miejscu nie usiedzi.Oczywiscie,ze jestesmy z niego dumni
.O jednym z osiagniec mojego szalonego 7-latka - zlozyl 2 szafy na ksiazki bez patrzenia w instrukcje.Idealnie,rowniutko,stoja teraz w biurze
Milej niedzieli,laseczki.
Cieplo, slonecznie, taka jesien to rozumiem...

.
A teraz ucina sobie przedpoludniowa drzemke, szkoda, ze mama na taka drzemke nie moze sobie pozwolic 
.