reklama

Holandia

O polityce kilka przemyslen:
Kwasniewski - jesli ma problem z wodzia,powinien zniknac,jesli rzeczywiscie cos mu dolega-w dzisiejszych czasach mozna o wszystkim powiedziec,i nikt nie bedzie sie "nabijal".Sa leki po ktorych jezyk sie placze,doswiadzylam na wlasnej skorze :(
Zdanie Polki,tej od salki katechetycznej- lekarze to chamy,jak moga strajkowac i zostawiac biednych ludzi w potrzebie.Noooo,dla mnie samo wyglaszanie takiej opinii to chamstwo.Rowniez jej zdanie na temat np.autostrad - a po co? Noooo,rzeczywiscie,jak sie mieszka w Belgii to po co mi autostrady w Polsce,logiczne,prawda?A Kaczorowi sie ten samolot nalezy.A Tusk jest glupi,skad wezmie pieniadze na podwyzki.itp,itd.Noooo,jesli sa w Polsce ludzie,ktorzy tak mysla...

Dzis podjelam decyzje,prawdopodobnie chamska - nie ide glosowac.Jeszcze nie teraz.

reklama
Jezeli chodzi o Kwacha to wyjatkowo zadziwia mnie akceptacja jego postepowania na roznych forach.Przyznam sie,ze niezbyt czesto ogladam holenderska telewizje.Oswieccie mnie czy tam wogole mowia cos o Polsce?Wiem,ze w Niemczech to co sie dzieje u nas jest komentowane w mediach a tutaj czyli tam,bo jeszcze nie wrocilismy z Polski,zebrac sie nie mozemy.;-)

Hej, czyzby na naszym watku nastala cisza przedwyborcza ;-):-p??

Tulipanek Holendrzy komentuja przewaznie nasze ekscesy w Parlamencie Europejskim, czasem mignie w TV gebusia jednego lub drugiego Kaczora i tyle. Niestety komentarze w prasie i TV nie sa pochlebne, czemu sie nie dziwie :no:
Acha, ta afera z Teletubisiami tez wywolala spore reakcje...

Paulina daj znac co z Amelcia...

A Jola tez sie gdziesik zapodziala :tak:

Dobranoc kobity, spokojnej nocki zycze :-)

Ja tylko na chwilunie;-)
Moja siostrzyczka przyjechała na jeden dzień z NL, więc brak czasu na pisanie.
Tulipanek zapraszam na pierogi do Wielkopolski:-D:-D:-D, aha jedno pudełeczko zamrożone pojedzie już jutro do mojego męża do NL, więc może się z Tobą podzieli :laugh2::laugh2::laugh2:będziesz miała bliżej niż do mnie:-D:-D.
Jak ja jutro wstanę o 5:30:szok: to nie wiem, więc zmykam asiu:tak:
pozdrawiam i życzę miłej nocy

CZESC DZIEWCZYNKI.Tak se czytam i wy albo chorujecie albo o polityce gadacie :-D To dobrze,bo swiadczy o tym ze wam sie powodzi :-):-D
TULIPANEK ja chetnie z Toba w Zakopcu.Bede od 27 grudnia do 2 stycznia.A ze chyba z nart raczej nici.Tzn ja bym chetnie,ale maz ma obiekcje a tesciowa zabrania wiec chyba bede musiala sie odstosowac do wiekszosc.Powiedz kiedy bedziesz i zostawa namiary.
aaa czy wy prowadzicie posrednictwo?/ My tez sie nad tym zastanawiamy ale nie wiem jak sie za to zabrac
PAULINA co z tym sasiadem zlodziejem??/
MISS maz ma juz nowy plecak na wycieczke?

Miss sie zaperzyla,wziela karte meza i udaje sie na poszukiwania trendy torby weekendowej,ha!Jestem wkurzona na maksa,poniewaz moja polowa wstala dzisiaj o 5 rano i usiadla do kompa.Nooo,to juz lekka przesada.Jak ktos pracuje po 80 h/tydzien,to ktos musi te kase tracic.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Dobra,co komu kupic,bo zaraz jade do miasta.Dzisiaj spelniam wszelkie zyczenia;-).

Dzien dobry :-)

Missdior chyba podam twojego pracusia za przyklad mojemu mezowi ;-):tak:On jeczy, ze musi pracowac 40 godz. tygodniowo.Weekend to jest od odsypiania. Dzis mlody obudzil sie o 7:30 i dla mojego malzonka to byl srodek nocy :tak:

OK. pedze pod prysznic.

Udanej soboty zycze :-)

Po wzcorajszej debacie, przyśnił mi się Kaczor. A dokładnie, to to, że postrzelił mnie ze swojej broni krótkiej, a ja wymyślałam, jakby mógł mi to zrekompensować, żebym nie doniosła...Hahaha. Potem udusiłam własnymi rękami jakiegoś stróża na zawodach pływackich i paliłam talię kart, która rzekomo miała wskazywać na mój związek z tą zbrodnią, jednak i tak mnie złapano i osadzono w areszcie. Przygodowy sen nie ma co. Lubię takie..
Młode uśpione, mąż pojechał puszczać samolot (jego hobby). Kupuje chłopak gotowe lub buduje a potem lata. Marzył, żeby być pilotem, to jest, takim w skali mikro :) Chce zrobić licencję ale ja się stanowczo sprzeciwiam. Dobry z niego chłop, gdzie ja takiego drugiego znajdę??
Kinga, z tych nart rzeczywiście zrezygnuj. Różne rzeczy się dzieją na stoku. Lepiej rok odpuścić, niż później żałować, że się nie dopilnowało.
Paulinka, Ty się odezwij, bo zacznę męczyć Cię telefonami!!
Miss, chyba już za późno na zamówienia...ale może jakiś nowy, erotyczny gadżet poproszę...;-)
Ma-Rita, tresuj starego;-) dziecko Wasze, a nie tylko Twoje. Niech wstaje i nie leniu****e..

reklama
Hejka laski!!
Dzis ugotowalam grochowke :tak:, pierwszy raz w zyciu, bo nigdy nie lubilam, ale czego sie nie robi dla ukochanego i .. mi zasmakowala :-D

Moja ukochana corka nie chce juz spac o 13.00 :-( za to jak idzie spac pozniej to sie rozsypia i potem do pozna bryka, wiec chyba pozostaje mi tylko skrocic jej te drzemke albo rano budzic :sorry:

Jutro wybieramy sie do Amsterdamu do kosciola a potem do muzeum techniki, ktos mi to bardzo zachwalal i sie napalilam :dull:

news tygodnia!! 25-31 jedziemy do IRLANDII do naszej ukochanej przyszywanej rodzinki, niby niespokrewnieni, ale Robcio to chrzestny mojego Meza, a Amelcia jego corcia to moja chrzesniaczka wiec wlasciwie jestesmi jak rodzina :cool:
mam zamiar sie wybawic z dzieciakami, upic z rodzicami, pozwiedzac i NIEPRACOWAC przez caly tydzien :biggrin2:

wlasnie robie testy koncowe mojego projektu i wszystko DZIALA NA MEDAL!! jeszcze tylko raporcik i koniec (czyli jeszcze miesiec meczarni nad pisanina wnioskow itp) :nerd:

Pola ale sen!! :szok: ja ostatnio nie pamietam bo spie za krotko zeby sie rozkrecic ;-)

missdior 80h na tydzien!! tez bym tak chciala, jak moje dziecie pojdzie w swiat to tez tak bede robic :tak:

kindzia
zazdroszcze sylwestra w zakopcu, my nie mamy jeszcze zadnych planow :-( i sluchaj meza :tak:

Ma-Rita moj ma podobnie, musi sie dowyspac, ale wyganiam go rano, nie ma ze boli, za to odsypia z Krysia w dzien :-D jak dziecko... :happy2: i dobrze mam 2h na prace w ciszy :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry