reklama

Holandia

Witam popoludniowo :-)

Ja nie glosuje i nigdy nie glosowalam i pewnie glosowac nie bede :tak: Po prostu wychodze z zalozenia, ze aby w naszym pieknym kraju "cus" ruszylo, potrzeba co najmniej kolejnego cudu nad Wisla a nie glosowania :tak::-) Na kogokolwiek czlowiek by nie zaglosowal i tak bedzie przyslowiowy bajzel :no::wściekła/y:

Acha, dzis moja kolezanka na uczelni znalazla ogloszenie o majacej sie wkrotce odbyc dyskusji na temat Polski w EU ( chodzi konkretnie o te ekscesy w Europejskim Parlamencie). Holenderscy "deskundige" beda sie wypowiadac na ten temat. Plakacik "zdobilo" milutkie zdjatko obu Kaczorow ;-):-p Ciekawa jestem co to bedzie za dyskusja :dry::dry:

reklama
Melduję się że żyje....remont prawie zakończony, ja teraz sprzątam:sick:......odkryłam że mój pojebany sąsiad to złodziej :szok:, a na dodatek moja Amelcia gorączkuje po 39 bez kataru, kaszlu, rozwolnienia czy czego kolwiek....czyżby ząbek :sorry:

Odezwę się jak okrzątnę te moje domostwo.
Buźka mamuśki i do miłego.

Witam;-)
Mnie się dzisiaj zachciało na obiadek pierogów z serem, a jak już robię pierogi to dużo więcej i mrożę, więc zrobiłam ich 90szt:tak:.

Zrobiłam dziś synusiowi wolne od przedszkola, w nocy miał kaszel i dzisiaj nie bardzo chciał wstać (wczoraj zasnął o 18:00).
Jestem w 33tc i mam straszne bóle krzyżowe:wściekła/y::-(, już nie wiem co mam robić:sick:, boli jak cholera - wy też tak miałyście w ciąży, bo ja z pierwszym miałam bóle krzyżowe, ale podczas porodu.
W sobotę mam pierwszy zjazd na uczelni, jak mnie tak kręgosłup będzie napierdzielał to ja chyba orła wywinę w tych ławkach:baffled::baffled::baffled::realmad::oo::errr::errr:.

Nie wiem czy pójdę głosować, jeśli pójdę to napewno nie będę głosować na Kaczora:no:. Miłego wieczoru:happy2:.

Czesc wieczornie;-)
Ja tam jade glosowac,zglosilismy nas juz jakis czas temu,droga elektroniczna,ale tak mysle czy jeszcze nie zadzwonic i nie zapytac czy nas wpisali na liste,bo zadnego potwierdzenia nie dostalam:confused2:
Aneta ty lepiej nie przesadzaj,moze daruj sobie ten zjazd,bo lepiej nie ryzykowac skoro milas wczesniaczka.No nie chce byc upierdliwa,ale z tej 90-i pierogow to moglabys mi z 20,no moze 40 przeslac:-D,rany ales mi smaka narobila.
Kwachu to mnie doprowadza do lez ze smiechu tymi wystapieniami po alkoholu,oj przepraszam po lekach na chorobe tropikalna:-D
Ide spac bo jutro w droge.
;-)

Witam w piatkowy poranek :-)

Zaraz spozyje poranna kawke i jazda do nauki :baffled:

Mam pytanie a raczej prosbe: czy znacie moze jakies stronki z piosenkami dla maluchow?? Bo moj repertuar w jezyku ojczystym jest bardzo ograniczony i az wstyd sie przyznac, czesciej spiewam mlodemu po holendersku niz po polsku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moje dziecie wlasnie lezy na podlodze i zapalczywie szoruje dziaslami o gryzak...czyzby zebiska nadchodzily, przy tym marudny jakis...:baffled:

Milego dnia :-)

Hello,hello :)
Stron z piosenkami nie znam,ale moja mama poluje na cd w gazetach,ostatnio dostalam jakies "stokrotki polne" i inne "wlazl kotek na plotek",moje mlodsze uwielbia :) Moze warto puscic wici w Polandzie,rodzina na pewno dosle :tak:.

Ha,gadalam dzisiaj z Polka,ktora poslala swoje corki do polskiej szkolki przy jakiejs salce parafialnej,tu w okolicy,hehehe,juz tam wiecej nie pojda.Lekcja 5 euro,program z lat 80-ych,pani byla bardziej zainteresowana organizowaniem gwiazdki dla dzieci niz alfabetem. A nie mowilam?! Oj,ja sie chyba naprawde zmobilizuje i jakies "polskie ognisko" zaloze.
Ok,do roboty czas:-(.

Kwachu jest idiotą! Szanowałam faceta, ale po ostatnich numerach, to mi się flaki wywracają...:-(
Wczoraj miałam paskudny dzień. Byłam tak wkur...bo nie można tego nazwać zdenerwowaniem, że jak napisałam kilka słów koledze, to chyba się więcej nie odezwie..Uj, nie panuję nas sobą czasem. Od dzisiaj biorę deprim, bo ja wiosenny człowiek jestem, a nie jesienno zimowy. Mordy Wy moje ;-) Trzymta się dziewczyny, bo nie znacie dnia ni godziny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry