reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

karola- nam sie też wczoraj popsul samochod i musieli nas odcholowac:baffled: jutro chłopacy dopiero bedą szuka płyn do wspomagania bo tutaj wieczorem nie było nigdzie na stacjach:baffled:

ania- gratulacje synka, pewnie mąż i erni zachwyceni:tak:;-)

a dzisiaj tysiące ludzi w amsterdamie, z wozkiem sie ledwo chodzi..

reklama
Witam,
właśnie testuje mp3, które kupiłam za 3e+słuchawki 1,50e :szok::-D na mrowim targu, Pani chciała mi sprzedać za 5e 2szt ale myślałam, że to jakiś wał i nie będą działać, a ona tak pięknie gra :-D:-D:-D Mogłam wziąć 2szt :tak:
Chłopcy się wzbogacili o 27 szt aut Hot Wheels - kolekcjonują je :-D:tak:, a tak ogólnie to nic ciekawego nie widziałam, same szmaty i starocie :baffled:
Aniu pamiętam, że w zeszłym roku byłaś na mrowim targu, w tym roku również :confused:

A nam sie poszczescilo, po poludniu wyszlo slonko i pojechalismy na tulipany.To ostatni gwizdek bo lada moment beda je kosic,az szkoda takie sa piekne:tak:

Załączniki

• Tulki.JPG
    Tulki.JPG
    31,5 KB · Wyświetleń: 77
  • page.jpg
    page.jpg
    86,1 KB · Wyświetleń: 68
  • Z corcia.JPG
    Z corcia.JPG
    60,5 KB · Wyświetleń: 71
  • page2.jpg
    page2.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 83
  • Nasza laleczka.JPG
    Nasza laleczka.JPG
    91,4 KB · Wyświetleń: 79
  • No my.JPG
    No my.JPG
    80,3 KB · Wyświetleń: 72
  • Z siostra.JPG
    Z siostra.JPG
    81,7 KB · Wyświetleń: 90
No i jeszcze nasz Gwiazda.To juz 8 miesiecy.Juz probuje wstawac,ale technika jeszcze nie dopracowana.;-)
Dobrej nocki wszystkim

Załączniki

• Zab za zab.JPG
    Zab za zab.JPG
    51,2 KB · Wyświetleń: 66
  • Taka duza.JPG
    Taka duza.JPG
    54,2 KB · Wyświetleń: 78
  • usmieszek.JPG
    usmieszek.JPG
    48,3 KB · Wyświetleń: 80
  • gimnastyka.JPG
    gimnastyka.JPG
    48,3 KB · Wyświetleń: 59
Witam...

A ja właśnie wstałam...:szok: - jak zgadłas Anetko oczywiście zaliczyliśmy pchli targ w sumie 5 godzin łaziliśmy!:-D Dzieciaki pojeździły na karueli obowiązkowo, wata cukrowa musiała być/ ja uwielbiam:eek::-)/ i lody...
Poza tym też nie kupiliśmy za dużo...Erni dwa małe,sprytne traktorki a Karcia piankowy kostium do pływania/prawie nówka/ siostrze dwie pary jeansów za 0,50 /orginalne/ a ja nabyłam urządzenia do masażu hihi...za 0,50€:-D:-D:-D.
Pogoda była do południa brzydka więc wszystko było mokre i troche zimno wiec ludzie uciekali do domków!:tak:No i ja tez padłam po tym dlugim spacerze jak kawka!!!

Czarna zdjęcia niesamowite....moja mama przy każdym wzdychała!Uwielbia kwiaty a takich pól nigdy nie widziała!;-) "Czerwone morze" bardzo sie jej podobało! No i córcia istny anioł!!!!

Niunia moi mężczyźni cały czas obstawiali "chłopca" oczywiście świętują :-D ale my z Karinką też se cieszymy i to bardzo....Mała stwierdziła że będzie bez konkurencji i tylko ona będzie moją princess!!!!
Poza tym dużo rzeczy mam po Ernim więc możne powiedzieć że bez problemu!:tak:

witam wieczorowa pora
czarna fotki super! A siorka jaka minke na zdjeciu strzelila :-D
Aniahaven gratuluje synka :-)
Niunia podziwiam, ze wogole wyszlas dzis z wozkiem na ulice :-D

My też dzisiaj zaliczyliśmy pchli targ, ale ogólnie masakra była. Ostatni raz zostałam w Hadze. W zeszłym roku byliśmy w Amsterdamie i Haga wypada gorzej niż blado... Tam nakupowałam Indze ciuszko mexx, esprit za grosze a tutaj same śmieci były. Chcieliśmy Ini kupić rowerek i siodełko do roweru, ale za darmo bym nie wzieła. W Amsterdamie było tego mnóstwo i było w czym wybierać... Także nauczka na przyszłość ;-)

Czarna, super fotki, a te z tulipanami piękne :-) Fantastycznie te pola muszą wyglądać na żywo :-)

Aniahaven Karinka to madra dziewczynka:-D,a co do tulipanow to u nas tego na potege:tak:cale pola jak okiem siegnac mienia sie w kolorach,a tlok na poboczach:szok:
Te jedne to na specjelnej "farmie" tulipanow,oni tam maja wszystkie gadunki i co roku maja tysiace odwiedzajacych.Byli nawet w gazecie.

http://www.tulpeninformatiecentrum.nl/

Tutaj dopiero zrozumialam dlaczego Holandia jest kraina tulipanow:-)

Dzień dobry...

Czarna to prawda Holandia z tulipanami nam sie kojarzy:tak: ale tulipany jak sie ostatnio dowiedziałam z Turcji pochodzą!!!:szok::-D

Nieuwierzycie ale ja wczoraj do 21.00 spałam po czym pochłonęłam kalmary co mężuś zrobił...i poszłam spać!:eek: Wstałam o 7.00 - chyba mam śpiączkę ciążową znowu...

Bira u nas też nie było tak super jak zawsze przez tą pogodę:baffled: - wszystko było mokre i brudne bo wiadomo jak to w parku... ale mojej mamie co pierwszy raz widziała takie cudo:szok::-p baardzo sie podobało!:tak::tak:

reklama
Hejka!!!!

u nas czasu brak na pisanie :tak::tak::tak::tak:a dziś mąż wyjeżdza do Holandii (mam nadzieje że nie długo do niego dołączymy czekamy za dowodem małej )więc już pewnie wogóle tu nie zajrzę do tego moja mała przez ostatnie 2 dni miała kolke płakała i męczyła się zę szok:szok::szok::szok:do tego od tygodnia nie zrobiła kupki położna powiedziała ze to normalne na piersi ale ona się przez to męczyła podałam jej czopek to jak dziś rano zrobiła to nie wiedziałam jak się za to zabrać:szok::szok::szok:ale teraz spokojnie zasnęła:tak::tak::tak:

Czarna super fotki mała urocza:-):-):-):-)tulipany śliczne:-):-):-)

Aniu to udały ci się zakupy :-):-):-):-)

miłego wekendu :-):-):-)w PL pogoda straszna pada deszcz :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry