reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Agnes...

U nas też zaraz lunie a miałam jechać z dzieciakami na plac zabaw:baffled: teraz bedą biegać cały dzień po domu jak szalone!:-D Mąż pojechał do pracy, mama opiekuje sie dziś chłopcem w Tilburgu więc jestem sama cały dzień...:zawstydzona/y:Może przed deszczem zdąże choć z zakupami...;-)
Prawie skończyłam sprzątać, ciasto w drodze do piekarnika, pranko sie pierze już drugie a na obiad będą flądry...

Miłego dnia laseczki pomimo pogody!

reklama
Aniahaven ja jestem :tak:
i pogoda wieczorkiem rzeczywisice dopisala, nawet pogrillowalismy w ostatnich promykach slonca :-D

Witam!!!!!

A ja właśnie nie mogę zasnać mój mąż pojechał do Holandii wyjechał jakoś przed 23 a po 2 godzinach do mnie dzwoni bo zabrał ze sobą fotelik Dawida :szok::szok:ale nie kazałam mu zawracać coś bede musiała wymyśleć :tak::tak::tak::tak:

słodkich snów:tak::tak::tak:

Dzień dobry!

Agnes może ktoś ze znajomych twojego męża pojedzie na majową komunie to podrzuci?:sorry:
Agasta pozazdrościć grilka - my mieliśmy w planach po południu ale mój M wrócił dopiero o 20.00 z pracy..i już mu sie nic nie chciało...

U nas oczywiście pada!:wściekła/y: Jaka piękna niedziela,brrr..

U nas wczoraj aktywny dzien byl.Rano zakupy i wypozyczylismy maszyne do prania dywanow,bo juz wygladaly nieciekawie no i sie zaczelo.Jeden wielki mlyn w salonie:-Dpolowa mebli w ogrodzie,a w miedzy czasie pojechalismy z Jessi na basen.Bylo bombowo i po 1,5h szalenstwa mala padla w drodze do domu i tylko przenieslismy ja do lozeczka i spala 1,5h a my w tym czasie zrobilimy obiad i skonczylismy prac dywany.Na koniec jeszcze Pawel skosil trawniki i mamy weekend.
A dziecie mi sie dzisiaj przed 4 obudzilo i dopiero po godzinie szalenstwa znowu zasnela:szok: i mimo to po 6 juz nie spala:baffled:ale tatus sie zlitowal dzisiaj nade mna i po godzinie mnie zmienil zabral jessi na dol a ja pierwszy raz od miesiecy sobie pospalam, do 8:20
A dzisiaj dzien lenistwa.

Tak nasz maly delfinek plywa

Załączniki

• P5010004.JPG
    P5010004.JPG
    62,5 KB · Wyświetleń: 74
  • P5010001.JPG
    P5010001.JPG
    66,6 KB · Wyświetleń: 72
  • P5010011.JPG
    P5010011.JPG
    62,3 KB · Wyświetleń: 88
  • P5010005.JPG
    P5010005.JPG
    56,9 KB · Wyświetleń: 85
Dzień dobry :-)

Co za pogoda... cały dzień w domu... Już szału dostaję.

Czarna, ale mała szaleje :-) My mieliśmy dzisiaj jechać na basen, ale znajomym coś wypadło a sami nie chcieliśmy jechać. Może za tydzień.

reklama
Do góry