Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o czym oczywiście wiedziałam, ale już 3 razy w Pl byliśmy u stomatologa i niestety Niko nie pozwala zajrzeć sobie do buzi
. Dziś był mistrzem, bo otwarł buzie i pozwolił Pani popatrzeć
Po wakacjach przyjedzie do szkoły po niego bus i Niko pojedzie naprawić ząbki do Pani stomatolog, mam nadzieję, że jadąc z innymi dziećmi będzie dzielniejszy 

Ich energia roznosi po chałupie 
Myślałam, że dziś będzie już ładniej i na plac zabaw się wybierzemy oraz karmienie zwierzaków w parku mieliśmy w planach, a tu taka pogoda

moi tez wariują po domu...
co on dokładnie zawiera bo nie pamietam /to było 3lata temu:-)/ a teraz zamierzam sie sama w niego zaopatrzyć bo moje ubezpieczenie mi takowgo nie prześle...
Anetko witaj w Klubie Przerażonych Mammoi tez wariują po domu...
Ja juz po pracy... mama miała dziś wolne więc obiadek mam z głowy - bo gołąbki zrobiła!
I mnie też marzy sie łóżeczko...ale jeszcze pare spraw musze pozałatwiać do 17.00
Poza tym mam pytanko do mam ciążarnych co już otrzymały krampakietco on dokładnie zawiera bo nie pamietam /to było 3lata temu:-)/ a teraz zamierzam sie sama w niego zaopatrzyć bo moje ubezpieczenie mi takowgo nie prześle...
Pozdrawiam wszystkich czytających tylko!![]()

Z przodu masz ją na oku, a z tyłu nie 
Jeszcze raz dziekuje!

Ostatnio o mało dziecko nie urodziło sie na schodach hihi
!