reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
Aniu gratuluje portfolio:tak: Szybko ci poszło:tak:
Aneta niestety nie chcę więcej pracy.tyle mi wystarczy :tak: A poza tym mamy inne plany;-);-):tak::-pJak tam oczyszczanie?:-D

Ja przyszłam z pracy i am chwilke bo Misiu spi:tak:

reklama
witamy
u nas w miare ok tylko po nocach moje dzieci cos sie bardzo czesto budza mikolaj tylko mama mama juz mnie wnerwial tak w nocy ze szok tata poszedl do niego to wyl jeszcze bardziej ufff
a u malej juz nie ma sladu po uczuleniu pewnie to faktycznie potowki byly ,no coz przy 5 dziecku bede wiedziala juz wszystko o dzieciach haaaaZARTUJE

musze spadac bo moje malenstwo sie glodne obudzilo

Hej....

Ja przyszłam z pracy o 17.00:tak: i zaliczylam drzemke do wpół do siódmej bo dziś mój M jest w domku więc on obiadek zrobił....
Teraz kawkę wypiłam i .... czas sie za coś zabrać - może jakieś pranko poskładać bo wyschło na pieprz.... :-D

Mysmy zaliczyli CB. Daan wazy 12,4 i mierzy 83 cm. Wagowo myslalam ze bedzie wiecej bo taki ciezki mi sie wydawal ostatnio. Ogolnie wszystko wporzadku rozwija sie prawidlowo, tylko szczepienie przesunelam o tydz. Mlody dzisiaj spokojnie zasnal moze kilka dni bedzie spokoj.....oby
Aniu mi sie pranie jeszcze pierze ale skladanie i prasowanie zostawiam juz na jutro, teraz zasiadam juz z winem przed tv

reklama
Gosiu miłego relaksu przed telewizorkiem...:-D
Czarna śpijcie spokojnie....:tak:
Anetko a gdzie ty sie podziewasz dzisiaj?:confused:
Ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone mamusie?:sorry2:
Wrzucćie jakieś foteczki bo ja mam jakiegoś hopla na punkcie maleńkich istot ostatnio...:-) niech chociaż oko naciesze....
Karola a ty tez portfolio robisz?

Do góry