reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
dziewczyny słyszałyście coś o Tilburgse Kermis? chciałabym się wybrać tam jutro, na samą myśl ciarki mi przechodzą tak uwielbiem karuzelę, ale M kręci już nosem, idzie do pracy na 2 godziny, ostatnioc oś cały czas, gdzie chce jechać to on nie i tak w kółko, ale gdybym rzuciła hasło " jedziemy do Belgii " to byłby pierwszy chętny.

Robale moi znajomi się tam dziś wybierają.Podobno tak jest większy i ciekawszy kermis niż normalnie. A czemu twoj tak uwielbia do Belgii jeżdzić?

hejka;)
jak wam mija dzionek?
bylam dzisiaj z Zośką i znajomymi nad jeziorem, ale pogoda się popsuła więc spakowaliśmy manatki i pojechaliśmy na basen, było super, nalatałam się za tą moją małą zołza, ale i tak było warto, M zakładał w tym czasie panele na korytarzyku i w pokoju, który bedzie dla dziecka nr.2;-)
Zosia uważa że dzidziuś bedzię spał razem z nią w pokoiku...

Witam....

Ja padam na twarz dzisiaj.... :tak:spałam w nocy tylko 2,5 godzinki:dry::dry::dry:...potem mojego M zawiozałam do budowlanego sklepu o 8.00, zrobiłam 3 kursy tam i spowrotem do naszego domu nowgo.;-)
O 10.00 miałam ten kinderbal dla Karninki i skończył sie o 14.oo , wiec po drodze z powrotm zakupy weekendowe,:rofl2: dwa kursy do nowego domu żeby wszystkich zawieść na grilla :zawstydzona/y:/ bo tescowa z rodzinką przyjechała/ i właśni wróciłam do domu....:baffled:

Dzień się udał... :-D:tak:a jutro imprezka dla rodzinki i znajomych....
Aaaa i Erni wsiadł na rower tylko o dwóch kółkach i.... pojechał sam,:szok::szok: :szok: zahamował i już umie jeździć! :rofl2:
W szoku jestem..... :-):-D

Dobranoc....

reklama
Do góry