reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hejka:-)
Wpadam na chwilkę by się z wami dzisiaj przywitać:):tak::-)
Zaraz lece na pocztę odebrać paczkę no i potem do pracy...:-p:-)

Rozkręcam się z tymi moimi dzieciaczkami:tak::tak:, ale cierpi na tym moje gardło:baffled:, a raczej moje struny głosowe, bo już tak chrypię, że za chwilę wogóle nie będę mówić...:baffled::sorry2:;-):-)

Maja już drugą noc przespała bez smoka:-):-):-):-) wczoraj jeszcze kręciła się przy zasypianiu, ale myślę, że już dzisiaj będzie super! Co do pampka to założyłam jej na noc, bo stwierdziłam, że dwóch rzeczy naraz się nie da....:tak::-)

Carinio, Aniu czekamy na pomyślne wieści!!!!

reklama
Gosiu ja bym chetnie ten dom kupiła...ale jak na razie to nie wiemy nic czy est na sprzedaż a poza tym nie posiadamy większej gotówki:-D...wiec cieszymy sie tez ze tu mieszkamy!:tak:
Ja juz w domku, wściekła jak nei wiem bo ta dwójka małych holendrów mnie tak dziś wkurzyła że hej.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba to koniec naszej "lunchowej"współpracy...gorzej niż na wybiegu dla małp...a moje dzieci mówią mi"mamo ale oni są niegrzeczni":sorry2::-p

hehe nie no jeszcze nie... w okncu przespalam noc na spokojnie. zapowiadalo sie, ale to chyba te przepowiadajace skurcze. ciagle czekamy. ale juz na luzie i nie wkrecam sobie nic w glowe ze "a moze juz sie zaczelo" bo jak sie zacznie to bede wiedziec, przynajmniej mam taka nadzieje :p ze poznam ten moment.
mam 2 terminy 15 lub 25 wrzesnia z czego ten drugi jest terminem wedlug @, a pierwszy USG... tak bardzo chcialoby sie miec to wszystko za soba... zrozumcie kochane, to moje pierwsze dziecko i dlatego mam takiego bzika na jego punkcie...podejrzewam ze 2 ciaze i przejde na spokojnie :p

Gosia1977 kolo mnie niedalweko jest fajne mieszkanko ( domek blizniak ) na sprzedaz teraz go bedzie moje kolezanka wynajmowac a za rok bedzie na sprzedaz -zapraszam bedziemy mialy do siebie 100 m haaa

pozatym u mojej malej jakby znikaly te wstretne plamy smaruje o dziwo skuteczna mascia z PL za 14 zł i pomaga albo to ze zmieniam mleko na hypo-alergiczne narazie sypie jej pol na pol wiec zobaczymy moze bedzie juz ok ??? dzis walnela taka kupe zielona i strasznie smierdzaca az nienormalnie !!! czy to przez inne mleko??

reklama
Do góry