reklama
No hej...
Carinio a tobie gdzie tak spieszno z tym pierwszym bobaskiem, stój spokojnie w kolejeczce;-) bo teraz moja kolej...
Anetko GRATULUJE
- to moje marzenie ale moje rodzeństwo to na razie sie na porywa na "pieluchowy zawrót głowy"
...
Aniu zdrówka dla Twojego skarba....
Karola nagadałam sie dzisiaj - nagadałam a potem pojechałam na zakupy z mamą i nowy odkurzacz z PHILIPSA za 10€:-) z "second hand"- bo mój stay sie zajechał przy tynkach....
Pauka jak sie czujesz?
A Agaste z Sencillą znowu wcięło...
Uciekam do wyrka...Słodkich snów...:-):-):-)
Carinio a tobie gdzie tak spieszno z tym pierwszym bobaskiem, stój spokojnie w kolejeczce;-) bo teraz moja kolej...

Anetko GRATULUJE
- to moje marzenie ale moje rodzeństwo to na razie sie na porywa na "pieluchowy zawrót głowy"
...Aniu zdrówka dla Twojego skarba....

Karola nagadałam sie dzisiaj - nagadałam a potem pojechałam na zakupy z mamą i nowy odkurzacz z PHILIPSA za 10€:-) z "second hand"- bo mój stay sie zajechał przy tynkach....

Pauka jak sie czujesz?

A Agaste z Sencillą znowu wcięło...

Uciekam do wyrka...Słodkich snów...:-):-):-)
czesc dziewczyny
Carinio trzymam kciuki, mi polozne mowily ze porodu mam sie spodziewac nad ranem, wiec moze to tej nocy bedzie
Karola okolice ladne, nie daleko do miasta, calkiem inny swiat w porownaniu z wyspa
Aniu dom macie sliczny a ten ogrod, poprostu bajka. Na jak dlugo macie umowe wynajmu?????
ide spac, spokojnej nocy wam zycze
Carinio trzymam kciuki, mi polozne mowily ze porodu mam sie spodziewac nad ranem, wiec moze to tej nocy bedzie
Karola okolice ladne, nie daleko do miasta, calkiem inny swiat w porownaniu z wyspa
Aniu dom macie sliczny a ten ogrod, poprostu bajka. Na jak dlugo macie umowe wynajmu?????
ide spac, spokojnej nocy wam zycze
Robale
Fanka BB :)
Bry
Anetko gratulacje że bedziesz ciocią
Czarna wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Pauka gratulki dla Majeczki, zuch dziewczynka
Anna zdrówka dla małej
Aniuhaven śniłaś mi się dziś, ogłosiłaś na bb że już urodziłaś synka, pokazałaś go nawet, taki malutki z czarnymi włoskami.
Carino oglądałam filmik Twój z moim M. Cudowny, aż za serce ściskało.
Anetko gratulacje że bedziesz ciocią
Czarna wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Pauka gratulki dla Majeczki, zuch dziewczynka
Anna zdrówka dla małej
Aniuhaven śniłaś mi się dziś, ogłosiłaś na bb że już urodziłaś synka, pokazałaś go nawet, taki malutki z czarnymi włoskami.
Carino oglądałam filmik Twój z moim M. Cudowny, aż za serce ściskało.
Ostatnia edycja:
Dzien dobry...
Carinio i jak sie czujesz?
Ja mam juz pomaøu tez dosc, zwøaszcza dlatego ze mi rece cierpna i woda sie w palcach juz zatrzymala i dretwieja bez przerwy....
Gosiu umowe mamy na rok i co roku mam nadzieje nastepna hihi...wlascieciele sa fajni i troche sie z nimi czuje jak z wlasnymi dziadkami....
Robale no niestety dzisiajszej nocy spalismy spokojnie - tylko te dretwiace rece nam dokuczaly...
A ja u mojej hol.robie dzieciom lunch i zmykam...
Carinio i jak sie czujesz?
Ja mam juz pomaøu tez dosc, zwøaszcza dlatego ze mi rece cierpna i woda sie w palcach juz zatrzymala i dretwieja bez przerwy....
Gosiu umowe mamy na rok i co roku mam nadzieje nastepna hihi...wlascieciele sa fajni i troche sie z nimi czuje jak z wlasnymi dziadkami....

Robale no niestety dzisiajszej nocy spalismy spokojnie - tylko te dretwiace rece nam dokuczaly...

A ja u mojej hol.robie dzieciom lunch i zmykam...
czesc dziewczyny
ale dzisiaj pogoda paskudna, nosa sie nie chce wychylic z domu. Daan mnie tylko na chwile wyciagnal zeby po kaluzach pochodzic i zmarzlam ze hej.
Carinio, zaloze sie ze juz w trakcie akcji,czekam na wiesci
Robale moze to byl rzeczywiscie sen-przepowiednia :-)
Dziewczyny ostatnio pisalyscie o alergiach wysypkach, i mnie chyba tez cos dopadlo. Tak swedzi mnie skora na szyi, piersiach i pod pachami ze szok, chodze tylko i sie drapie. Bylam raz u lekarki to dala mi jakas masc ale prawie nic mi nie pomogla teraz widze ze to sie nasililo. Bede musiala teraz tutaj szukac lekarza :-/
ale dzisiaj pogoda paskudna, nosa sie nie chce wychylic z domu. Daan mnie tylko na chwile wyciagnal zeby po kaluzach pochodzic i zmarzlam ze hej.
Carinio, zaloze sie ze juz w trakcie akcji,czekam na wiesci
Robale moze to byl rzeczywiscie sen-przepowiednia :-)
Dziewczyny ostatnio pisalyscie o alergiach wysypkach, i mnie chyba tez cos dopadlo. Tak swedzi mnie skora na szyi, piersiach i pod pachami ze szok, chodze tylko i sie drapie. Bylam raz u lekarki to dala mi jakas masc ale prawie nic mi nie pomogla teraz widze ze to sie nasililo. Bede musiala teraz tutaj szukac lekarza :-/
Aniu no to super masz
my tez mamy na rok, tylko ze ten dom stoi na sprzedaz wiec w kazdej chwili moze ktos przyjsci i kupic nam ten dom. Juz raz mielismy taka sytuacje po 2 dniach mieszkani tutaj
ale narazie nic nie powiedzieli wiec mysle ze sie tym ludzia nie spodobal. No a po roku i tak musimu cos szukac innego, wlasciwie to juz zaczniemy szukac i wtedy to juz mam nadzieje ze tez na taki dluzszy okres. Teraz to bylismy zmuszeni brac co sie nadazylo, ale i tak jak bedziemy tu mogli rok zostac to jestem zadowolona ,bo dom jest fajny
my tez mamy na rok, tylko ze ten dom stoi na sprzedaz wiec w kazdej chwili moze ktos przyjsci i kupic nam ten dom. Juz raz mielismy taka sytuacje po 2 dniach mieszkani tutaj
ale narazie nic nie powiedzieli wiec mysle ze sie tym ludzia nie spodobal. No a po roku i tak musimu cos szukac innego, wlasciwie to juz zaczniemy szukac i wtedy to juz mam nadzieje ze tez na taki dluzszy okres. Teraz to bylismy zmuszeni brac co sie nadazylo, ale i tak jak bedziemy tu mogli rok zostac to jestem zadowolona ,bo dom jest fajnyreklama