reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry
Czarna witamy,witamy:tak:
Aniu śliczny domek i ten piękny i dużżżżżżżżżżżżżżżżżży ogród -marzenie:tak::tak:
Niunia STO LAT i wszystkiego dobrego!!!!

My dziś mieliśmy ciężką noc.Nie dość ,ze A wrócił z pracy o 23;30 to Michaś od 1;30 do 5 rano nie spał tylko żądził:crazy: Już maiłam dość:baffled:Nic mu nie dolegało nie płakał tylko po prostu nie mógł zasnąć:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale cudna pogoda aż sie do domu wchodzić nie chce...:-D
Carinio super pomysł z tym filmikiem...:tak: mój też tak sie wierci....
MamoMikołaja jeśli bedziesz w okolicy zapraszam...;-)
A ja siedzę należaczku i ...czekam bo dziś moja mama przyjeżdża,jupi!!!:-):-):-)

czarna- wielkie gratulacje, szczęscia na "nowej" drodze życia;-)

twiggles- gratulacje, az zazdroszcze ci takiego porodu, widac że Antek będzie dobrym bratem zaopiekuje się i na pewno dużo nauczy Tymka:tak:;-)

aniuhaven- fajny macie ogrodek, my mamy tylko kawałek i to bez trawy- ale jak na amsterdam to i tak cos. tak mysle jak niedawno co nam napisalas o ciazy a tu juz prawie rozwiazanie:tak:;-)

karola-dziekuje;-) pewnie zmeczona po takiej nocce, wiem ze cieżko jest jak się dziecko męczy i nie można mu pomóc:sorry2:

pogoda dzis piekna jak na ostatni czas:-) wiec zaliczylismy morze:tak:

miłego wieczoru;-)

reklama
Witam,
Czarna my kiedyś mieliśmy podobną przygodę, nawigacja nam się spierniczyła i pokazywała nam najkrótszą drogę (przez jakieś wioski jechaliśmy 50km/h) tak pięknie nam gościu wgrał nową mapę, że pożal się... Nie mogliśmy zmienić opcji na najszybszą:no:, ale wyjechaliśmy w końcu na autostradę i jechaliśmy według znaków:tak:
Aniu domek śliczny, a ogród marzenie:tak::tak::tak:
Karola napisałam pv:tak:
My dziś byliśmy na basenie w Monster, Oliwierek mnie zaskoczył, bo strasznie nie lubi myć włosów, boi się wody, a to co dziś wyprawiał na basenie to szok:szok: Krzyczał tylko puść, puść ja będę sam pływał i machał łapkami i nóżkami, nawet na pleckach pływał :tak: Do kółka za nic w świecie nie chciał wsiąść :no::-) Mój mały kochany pływak, a Nikodem drugi odważny :tak::tak:

Do góry