reklama
Robale
Fanka BB :)
Humor mam z****ny. tak się wkurzyłam że aż się trzęsę. Rozmawiałam z bratem o sytuacji w domu. Nie wiem za co nas pokarało że tacy są, aż szkoda gadać.
Ostatnia edycja:
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Aniu przepraszam, ale gdy skończyłam pisać na kulinarnym "bułki mi zadzwoniły", że czas je z piekarnika wyjąć i później kolacja, kąpiel dzieci itp
Pracowałam 2tyg bezwolnego dnia, więc dziś mając wolny dzień miałam zamiar odpocząć, niestety nie udało mi się
Koleżanka mnie poprosiła, abym upiekła jej tort, później obiad i dzieciom narobiłam smaka na tort więc musiałam też coś do piekarnika wrzucić
Placuszek wyszedł pycha,dlatego wrzuciłam na forum kulinarne, bo zaś przepisy gubię
Nie chce mi się zdjęcia wrzucać
przepraszam
Aniu, Carninio trzymam kciuki, abyście się jeszcze dziś rozpakowały
Robale nie złość się, bo złość piękności szkodzi;-)
Bira jeszcze się kulasz
Wrzuć foteczkę
Jak się Justyna ma, bo ja jej jeszcze z brzuchem nie widziałam
Imię już wybrała
Karola jak pobyt w pl
Pracowałam 2tyg bezwolnego dnia, więc dziś mając wolny dzień miałam zamiar odpocząć, niestety nie udało mi się
Koleżanka mnie poprosiła, abym upiekła jej tort, później obiad i dzieciom narobiłam smaka na tort więc musiałam też coś do piekarnika wrzucić
Placuszek wyszedł pycha,dlatego wrzuciłam na forum kulinarne, bo zaś przepisy gubię
Nie chce mi się zdjęcia wrzucać
przepraszamAniu, Carninio trzymam kciuki, abyście się jeszcze dziś rozpakowały

Robale nie złość się, bo złość piękności szkodzi;-)
Bira jeszcze się kulasz
Wrzuć foteczkę
Jak się Justyna ma, bo ja jej jeszcze z brzuchem nie widziałam
Imię już wybrała
Karola jak pobyt w pl

bira
Listopadowe mamy'07
Aneta, jeszcze się kulam. Oby już niedługo ;-) Justyna ok... jeżeli można tak powiedzieć o kimś w 8 miesiącu ciąży, a to coś strzyka a to coś rwie ;-) Kręgosłup jej najbardziej dokucza, ale tak ok. Przyjedźcie do szkoły to się z nią zobaczysz, bo ja już pewnie w następną sobotę nie dotrę ;-) Inga z S. będzie ;-)
Anetko nie przepraszaj - nie ma za co....widzę że nowa praca dopełniła ci dni zupełnie.... pewnie zmęczona co dzien wracasz plus dzieci i dom plus szkoła...
Jak ty dajesz rade?
Ale powiedz chociaż czy zadowolona jesteś z tej nowej posady i jak ci idzie?
Bira a ty juz też chętna do rozpakowywania?
Ja jutro mam kolejną wizyte u położnej, pewnie sie zdziwi jak mnie zobaczy
bo po ktg byłam u niej po specyfik na hemoroida
mojego i ...powiedziałam jej że prawdopodobnie urodzę jeszcze po południu...zgodnie z tym co pani gin powiedzała w szpitalu....
Carinio a ty jak sie masz z wieczorka?
Robale nie daj sie sprowokować....
Jak ty dajesz rade?
Ale powiedz chociaż czy zadowolona jesteś z tej nowej posady i jak ci idzie?
Bira a ty juz też chętna do rozpakowywania?

Ja jutro mam kolejną wizyte u położnej, pewnie sie zdziwi jak mnie zobaczy
bo po ktg byłam u niej po specyfik na hemoroida
mojego i ...powiedziałam jej że prawdopodobnie urodzę jeszcze po południu...zgodnie z tym co pani gin powiedzała w szpitalu....
Carinio a ty jak sie masz z wieczorka?

Robale nie daj sie sprowokować....

Carinio tu możesz zajrzeć...
Pierwsze objawy porodu - Poród - arykuł
W skrócie piszą ...
Przed porodem masz nieregularne skurcze
W ciągu ostatnich dni przed porodem mogą pojawić się niebolesne, nieregularne skurcze macicy, tzw. Braxtona-Hicksa. Czasem są tak silne i trwają tak długo, że niektóre kobiety mylą je ze skurczami okresu rozwierania. Aby wykluczyć fałszywy alarm, przejdź się, zmień pozycję, weź ciepłą kąpiel. Jeśli to tylko skurcze przepowiadające – osłabną lub zanikają.
Ja zmykam do spania...dobranoc...
Pierwsze objawy porodu - Poród - arykuł
W skrócie piszą ...
Przed porodem masz nieregularne skurcze
W ciągu ostatnich dni przed porodem mogą pojawić się niebolesne, nieregularne skurcze macicy, tzw. Braxtona-Hicksa. Czasem są tak silne i trwają tak długo, że niektóre kobiety mylą je ze skurczami okresu rozwierania. Aby wykluczyć fałszywy alarm, przejdź się, zmień pozycję, weź ciepłą kąpiel. Jeśli to tylko skurcze przepowiadające – osłabną lub zanikają.
Ja zmykam do spania...dobranoc...
reklama