reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Carinio Gratulacje:tak::tak: Niech się zdrowo chowa:tak::tak:
Tak na marginesie nosa mam dobrego:tak::-D
Moi mężczyźni (ten mały i ten duży) ucięli sobie drzemkę, a ja czekam na tego średniego:tak::tak::tak: Będzie lada chwila:-D:-):-):-):-)
Twiggles jak Tymek się ma:confused: Daje popalić:confused:

witam
Carinio Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Sliczny chlopak, jak ci poszlo????no i jak sie czujesz??? w koncu mozesz swoja kruszynke tulic :-)
Oj takie slodkie te wasze dzieciaczki ze samej mi sie zachcialo:tak::-)
Aneta jak NIko szczesliwy z wizyty u babci??
Ja dzisiaj kolejny dzien w pracy zaliczylam, fajnie bylo i chyba pierwszy raz nie przeszkadzalo mi ze w niedziele musze robic:-D

Twiggles jak Tymek się ma:confused: Daje popalić:confused:
Anetko, a dziekuje, dobrze, nawet rzekłabym bardzo dobrze ;-)
w dalszym ciagu, czyli od urodzenia aniołeczek z niego...
pukam w niemalowane, w spod stołu zeby mu sie nie odmieniło :-)
jeszcze jest w fazie jedzienia i spania tylko, no moze jakby razem do kupy zliczył jego czas czuwania w ciagu dnia to
ze 2 godzinki by wyszły... w nocy budzi sie co 5-6 h, czyli jak dobrze rozplanuje karmienia to wstaje raz i spimy sobie
do 8-9 z rana, no oprocz dni kiedy Antoś do PSZ idzie to wtedy pobudka na budzik i cala wyprawa z dwojką...
jestem nie przyzwyczajona do rannego wstawania bo dopoki Antek nie chodził na sale to spalismy sobie
do poznych godzin porannych min do 9tej a zdarzalo sie tez do 11tej ;-)

reklama
dzień dobry;)

twigles no to super masz, życ nie umierac;) pora na trzecie dziecko jak tak dobrze wam idzie...hihi

anetka jak tam synuś? zadowolony?

aniahaven i carino jak się czujecie??? dziewczyny dużo przytyłyście w ciąży?? ja mam jak narazie 2,5 kg na plus, zobaczymy co bedzie dalej..

Do góry