Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zafundowalam dzieciakom chomika
... Klatke z drugiej reki kupilam za 2,50e a chomik od kumpeli bo miala 6 i ...chciala sie pozbyc...trocinki i karme po drodze nabylismy
i... dzieciaki siedza przy stole i napatrzyc sie nie moga...

leczo mówisz będziesz robić pycha 

ja dziś zrobiłam krokiety z pieczarkami nasmażyłam się tych naleśników ze mam dość a moje dzieci naleśniki wcinają jak są jeszcze gorące tak lubią ze muszę im robić bardzo czesto

Hej Aniu moje dzieci ok już doszły do siebie zwłaszcza Julka była tak rozregulowana niedospana przez to marudna że masakra ale teraz już odespala i normalnie nie to samo dzieckoleczo mówisz będziesz robić pycha
ja dziś zrobiłam krokiety z pieczarkami nasmażyłam się tych naleśników ze mam dość a moje dzieci naleśniki wcinają jak są jeszcze gorące tak lubią ze muszę im robić bardzo czesto
![]()
hejka
gdzie to słonce jade w niedzielę na zakupy po wiatrówkę dobrze ze kalosze juz mam..........
moj synek od poniedziałku poszedł do szkoły i jest super Dzis byla u nas wychowawczyni i bardzo go chwaliła Ze zdolny ładnie maluje i ze umie używać nożyczekjak widziałam jak tu dzieci malują to on Picasso No i ze umie pisać i w ogóle mama obrosła w piórka
Bedzie miał dodatkowe zajęcia z nauki języka Alicja na razie w domu moze od pazdiernika pojdzie do ich przedszkola a jak nie to od stycznia(od dnia urodzin) do szkoły![]()
jak widze to maluchy-dziewczynki w kozakach to nie wyrabiam Nie wiem jak mozna w lato zakładac kozaki
Dobry wieczor
a wy gdzie dzisiaj sie podzialyscie?????? ladna pogoda i wszystkie korzystaja :-)
my tez dzisiaj na dworze, kupilismy wczoraj piaskownice na marktplaats'u, dzisiaj piasek i Daan siedzial calu dzien z sasiadkami a ja mialam spokoj :-)