Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aniu podrzuc szarlotke, za mna od wczoraj chodzi tort taki jak sie kiedys robilo z takimi tlustymi kremami mniam......witam was
nareszcie weekendAniu podrzuc szarlotke, za mna od wczoraj chodzi tort taki jak sie kiedys robilo z takimi tlustymi kremami mniam......
Sencilla super uczucie tesknie juz za tym .........
Daanka zapisalismy do speelzaal, czekamy teraz na odpowiedz kiedy bedzie mogl zaczac. Bylismy na dniu otwartym i mowili ze maja jeszcze wolne mejsca wiec moze nie trzeba bedzie dlugo czekac. A we wtorek idziemy do CB ciekawe co nam powie
Anp zdrowka dla maluszka
ide lezec bo jakis meczacy ten tydz. malam

wiem że mało, ale nikomu nie życzę takiej zgagi jakiej ja doświadczyłam w ciąży, ja spać nie mogłam jak wieczorem zjadłam,ostatni posiłek jadłam o 18 godz, jak się na coś pózniej skusiłam to wstawałam w nocy i się witałam z kibelkiemClauditka, ale malo przytylas! niesamowite. ja przytylam w obu ciazach po 11 kg i myslalam, ze to jest malo![]()
Boże, jak mi brakuje tego uczuciaa!!!!! wspaniałe, co??zazdroszcze! to który to już tydzień?