• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Iguana, gdzies slyszalam, ze kot jest w stanie takie cos przewidziec :) tak jak przeczuwa burze czy trzesienie ziemi, tak jest w stanie wyczuc powiekszenie sie rodziny wlascicieli ;) wiec kto wie, moze jutro ryby nie bedzie :D?

U nas leje od rana, Kuba byl w CB, szczepienie przed ostatnie mial. W grudniu kolejne i spokoj do 3rz. Wazymy 11kg i mierzymy prawie 80cm :) dajemy rade, zostalismy pochwaleni przez panią, że ładnie jemy, tylko troszke na nas nakrzyczła, że lubimy mleko :p i pijemy 1,5l dziennie i kazała nam ograniczyć do 1 butelki :(((

reklama
A u mnie dzisiaj na obiadek leczo autorstwa męża, a na jutro będzie rybka w sosie śmietanowym;-) Pierwszy raz robię, więc zobaczymy jak się uda.

W Amsterdamie dzisiaj pogoda nawet jako tako, tylko bardzo wieje.

Nie wiem czy mój kot przeczuwa zbliżający się poród, ale nie odstępuje mnie na krok...nawet teraz chodzimy razem do toalety:-D hehe

Co do kota...to sie sprawdza - mojej znajomej labrador nie odstepowial na krok jak rodzila swoje dzieci i dwa razy tak bylo!
U nas tez wieje. i to jak!!!
Ernest lokiec ma sie dobrze i...bedzie lepiej tylko musimy z nim plywac... /wlasnie w piatek ich zapisalam na basen/
Na obiadek maz dzis robis sosik grzybowy z prawdziwkow /sam nazbieral/ bo dzis nie pracowal- bylo pycha!

Jak ktos jeszcze nie widzial to Ann wstawila zdjecia - juz jako mezatka!!! ;)

Milego popoludnia ...ja kawke - pranko powiesic i...na zebranie do szkoly...jak tam moje dziecie najstarsze sie uczy ...zobaczymy...

Iguana, gdzies slyszalam, ze kot jest w stanie takie cos przewidziec :) tak jak przeczuwa burze czy trzesienie ziemi, tak jest w stanie wyczuc powiekszenie sie rodziny wlascicieli ;) wiec kto wie, moze jutro ryby nie bedzie :D?

U nas leje od rana, Kuba byl w CB, szczepienie przed ostatnie mial. W grudniu kolejne i spokoj do 3rz. Wazymy 11kg i mierzymy prawie 80cm :) dajemy rade, zostalismy pochwaleni przez panią, że ładnie jemy, tylko troszke na nas nakrzyczła, że lubimy mleko :p i pijemy 1,5l dziennie i kazała nam ograniczyć do 1 butelki :(((

Hej...wielki chlopak z Kubusia - my wazymy ponad 12kg i 86cm.... i mleczko pijemy dwa razy dziennie tylko bo tyle mozliwosci zywieniowych ze jakos nam go nie brakuje ;)
Rosna nam chlopaki!!!

Karina z pewością jest prymuską :) u nas dzisiaj schabik na obiadek w sosie jakimś domowym. Małż do 18 w pracy... ja kończyłam cennik do Nagelstudio...
Mały troszke marudzi przez te szczepienie...

Anula, a no rosną, czas leci... czlowiek nawet nie wie kiedy a zlecial rok... Ty to juz weteranka, ale ja? pierwsze dziecko ma juz rok :D ale czas goni...
Victor pieknie rosnie! szok! taki mały cielaczek :) a jak z chodzeniem u was?? bo Kuba troche leniwy... przy meblach pojdzie, za raczki tez, ale sam ni huhu :P

witam
Iguana czyli jutro twoj wielki dzien :-) trzymam kciuki......
Aniu a gdzie mozna te zdjecia zobczyc ???? Dziewczyny co wy gotujecie dzieciom ze one wam tak jedza???? ta moja zgaga nic nie chce jesc a jak juz troche goraco jest to juz wogole tylko pije :crazy: najchetniej to caly dzien tylko ijsje i snoep i nie ma znaczenia czy dostaje cos slodkiego czy nie on i tak nie chce jesc. Ostatnio jak zjadl cale udko to az sie wystraszylam czy mu nie zaszkodzi...............
Wlasnie skonczylam krecic kluski z miesem, trzy obiady mam z glowy. Bede chyba musiala wieksza zamrazalke kupic bo ostatnio tylko mroze

reklama
A dzisiaj mija mój termin
shocked.gif
...Aaaa.....hehe

...ale coś czuję, że zobaczymy z mężem naszego synka dopiero pod koniec tego tygodnia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry