Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
anna- jeśli chcesz zapisać dziecko do przedszkola czy szkoły w amsterdamie to zób to już teraz. Nam z racji iż mieszkamy w centrum wyznaczyli tutaj gdzie są wolne miejsca, próbowałam do szkół które są dużo bliżej ale nie ma szans nawet na rok na przód. np szkołe mam ok 250metrów od domu a musimy jeździć 2,5km. ze żłobkiem jest zdecydowanie lżej, ale za to są koszty wyższe.

matko kochana! Aniu, no to jakieś fatum!! Przeciez on jeszcze roczku nie ma a juz zagipsowanyszybko chuuuopal zaczyna!
mamie 25 na dupeza zakładanie butów dziecku
na mnie sie wydarli, ze do 13-15 miesiecy mam nie zakładać dziecku butów, tylko gruba skarpeta (pomijam zime). zeby stopa sie ladnie rozwijała i czesto gilgotac dziecko, zeby uniknac plaskostopia.
jak on juz za reke na spacerki od dzieciatego miesieca smiga..
w skarpetkach ma chodzic?
Teraz to on sobie sam juz chodzil i chirurg powiedzial ze jak tylko on bedzie chcial moze nawet w tym gipsie chodzic, nawet buta ortopedycznego mu dal do tych celow...
Ale moje dziecko urodzi się dopiero w listopadzie...myślałam o przedszkolu jak będzie miał tak około 2,5 roku 3 lata
Czy naprawdę trzeba to robić rok wcześniej? Chociaż wszystko możliwe...![]()