Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Janek rośnie jak na drożdżach i do tego buźka mu się zaokragliła. Wklejam kilka ostatnich zdjęć:-)
Zobacz załącznik 394228Zobacz załącznik 394229Zobacz załącznik 394231Zobacz załącznik 394230
A dzisiaj czeka nas pierwsza samodzielna kąpielNa szczęście Janek uwielbia kąpiele, jedynie moment wyciągania z wody jest zawsze głośno oprotestowany;-)

bo... taka procedura, nozka ma sie dobrze ale nie da sie malemu wytlumaczyc zeby nie szalal po zdjeciu gipsu
wiec jeszcze w nim posiedzi...Ania
szkoda mi Ernesta! jak on to wszystko znosi?
wyslalam Ci wiad. na maila![]()
Hej dziewczyny!
Iguana sliczny ten Twoj maluszek!
Mamo Mikolaja Wszystkiego najlepszego dla Twojego synusia!-100 lat
Teraz dopiero doczytuje co tu sie dzialo ,bo jakos nie mam czasu ostatnio.
Dziewczyny chcialam sie zapytac czy ktoras z Was skladala na paszport tutaj,bo mi kazali za rok przyniesc polski akt urodzenia,ze niby w ostatniej gminie gdzie bylismy zameldowani mi go wydadza,ale to za rok,a teraz mi wydadza paszport,a maly urodzil sie tutaj!Wiecie moze cos o tym??No i sie zastanawiam jak z peselem bo w rubryce we wniosku na paszport wpisalam holenderski sofi numer,ale czy w PL dadza mu pesel jak pojedziemy w przyszl;ym roku??Bo chce dowod malemu wyrobic bo bedzie na 5 lat wazny a nie jak paszport na rok i jeszcze 160 km jezdzic,skoro do Pl i tak jezdzimy??
Sencilla jak sie czujesz??
Aniahaven biedny ten Twoj Victorek!