Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My dzisiaj po kolejnym ważeniu. Waga na dziś to 3980 gram, czyli prawie już 4 kg! Janek był bardzo grzeczny i prawie wcale nie płakał. Leżał sobie bardzo spokojnie i oglądał kolegów i koleżanki na bocznych przewijakach...jedynie podczas samego ważenie, na wadze troszke się wystraszył, ale potem u Mamy na rękach się uspokoił:-)
Była dzisiaj na ważeniu jedna Rosjanka, bo tak to same Holenderki. Karmiła córkę z butelki "Dawaj, dawaj!"
Rozważamy sprowadzenie z Polski kołderki razem z pościelą. Jakoś tutaj nie mogę trafić na nic ładnego. Janek na razie jest malutki i śpi w rożku lub w otulaczku, ale za jakis czas pościel się przyda. Wpadł mi w oko taki zestaw:
Entliczek - markowe sklepy dla dzieci i niemowląt Rabbit Blue Premium - Pościel Pościel Feretti Quinetto Rabbit Blue Premium
Ladny - pewnie jesli ci sie podoba to czemu nie.. ale w Ikea tez maja fajne zestawy...a moze Prenetal?
Iguana , moja mala tez miala z tej firmy posciel, bardzo dobra jakosc.a teraz obie maja posciel z hemy, sa bardzo ladne zestawy tam.
Co byście poleciły?
ale podobno ma przyjść w listopadzie. Smiejemy się z mężem że jak już będzie można wygodnie usiąść to czasu nie będzie bo dzieckiem trzeba się będzie zajmować..