Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, czy orientujecie sie w cenach uslug fotograficznych? np. sesja slubna, rodzinna, jakies urodziny, chrzest itd.

Dzien dobry...
u nas totalnie nieprzespana noc, bo Tosia ma zapalenie ucha.. placz i placz.
zasnelam dopiero gdzies przed 5 nad ranem...
Ania, z fletem nie mialam do czynienia, ale mysle, ze na marktplaats mozna kupic. Mam kolezanke flecistke z filharmonii, ale ona ma flet jakis super drogi zabytkowy i w ogole. Albo wybierz sie do konserwatorium muz. (jesli jest w bredzie) lub do szkoly muzycznej i popatrz na tablice ogloszen, czy ktos nie sprzedaje?
pilnie szukam i musze znalesc
a jak mu wczoraj chcialam wlozyc go do buzi to o sciane nim trzasnal i... juz wiecej nie probowalam:-):-) To chyba koniec naszej smoczkowej kariery bo jak np zasypia w aucie albo w wozku to go nie potrzebuje...;-)Ania,
ale nas dreczysz.. tak bym zjadla pierozki!
wlansie do moich malych przyszla kolezanka i kolega na wspolne SAMEN SPELEN.. mam nadzieje, ze po 2 godzinach poznam jeszcze moj dom![]()
a co do kolezanki to pojecia nie mam...moze powinna wykupic ubezpieczenie, jakis maly etat jak jeszcze moze pracowa / ktory miesiac?/ a wogole to mieszka u kogos zebys sie zameldowac albo co...

Hej dziewczyny!
Igauana rosnie Ci drugi mezczyzna,dodaj jakies nowe zdjecia zebysmy mogli zobaczyc maluszka.
Sencilla dzieki za fotki ale jednak poczekamy jakAlex zacznie siedziec moze na poczatku przyszlego roku sie zdecydujemy,a o kwote to nie myslalam o tym musialabym sie dokladnie zorientowac.
Aniahaven tez bym zjadla pierogi..mniam....
Dziewczyny mam pytanko -czy brala moze z Was ktoras slub cywilny tutaj???Jesli tak to czy trzeba dostarczyc jakies dokumenty do Gemeente jesli sie jest zameldowanym,(osoby biorace slub sa polakami),czy wystarczy jechac z dokumentem tozsamosci i po prostu umowic date.
Z gory dziekuje za odpowiedz!!!
milego dnia![]()