Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...bo ma być po polsku i koniec! No i na szczęście rodzina w Polsce się przejdzie do tłumacza i załatwi, bo tutaj to dużo drożej by wyszło wszystko.Hej... ja licie grabilam w soboteDzien dobry!
Aniahaven to fajnie ze juz sie rozstal z smoczkiem,Alex go wogole nie chcial niby dobrze ale czasamio wolalabym zeby wzial smoczka to by spokojniejszy byl.
AnnaJ007 czekamy na wiesci!
Juz lisci tyle ze musze chyba isc uprzątnąć je dzis znowu a Wy co robicie??
ale juz znowu pelno jest - na szczescie to bedzie moje ostatnie sprzatanie bo juz nic na gorze nie zostalo...
zabiore sie za to jutro bo zaraz lece po dzieciaki na lunch a potem do pracy,

bo moj Victor to wlasnie dzieki szamponom mial ostatnio taka warstwe na glowie
.... ale namoczylam mu oliwka - wyczesalam i umylam...jest ok ale przy jego gestych wlosach musze uwazac na dokladniejsze
splukiwanie szamponu... co nienalezy do jego przyjemnosci... hihi...
. Jutro idę na pierwszą lekcję niderlandzkiego i powiem Wam, że nie mogę się doczekać :-):-) strasznie chciałabym się jak najszybciej nauczyć przynajmniej podstaw i wtedy będzie na pewno łatwiej się odnaleźć na nowym miejscu.
.Iguana ta ciemieniuche wyczesujesz mu grzebieniem gestym tez czy tylko zmywasz?![]()

Teraz to już tylko raz na miesiąc na badanie, kontrolę
Nakładam oliwkę na 15 min, zakładam czapeczkę...a potem podczas kąpieli tylko zmywam szamponem delikatnie masując. Tak mi zalecili w CB. Gęstego grzebienia nie mam co używać, bo Janek prawie włosów nie ma, a skórka jego jest dość delikatna. Samej ciemieniuchy jest bardzo niewiele, tzn. warstwa jest bardzo cieńka...wygląda jak łuszczący się sam naskórek, ale niestey spory obszar.
Waga Janka na dzisjaj to 5100 gram!!! Dzisiaj był bardzo grzeczny, a nawet się uśmiechał podczas czekania na swoją kolej ważenia. Natomiast na samej wadze dał niezły popis, zrobił wielką fontannę, także miałam całe spodnie i buty mokre
I całe szczeście to już koniec tego bujania się co tydzień do CBTeraz to już tylko raz na miesiąc na badanie, kontrolę
![]()