reklama
agnes74
Zadomowiona(y)
Witam!!!
U nas też straszna pogoda mieliśmy jechać na zskupki ubraniowe bo dzisiaj koopzondag ale taka pogoda ze jednak zostajemy w domku tym bardziej że Julka ma katar to nie chcę jej ciągnąc na takie wiatrzysko !!!!
Dziewczynki a macie jakiś sprawdzony przepis na torta bo za tydzień mój mały kończy 4 latka i chcę sama zrobić .
Gosiu naciesz się mamą wypoczywaj w Polsce !!!
miłej niedzieli dziewczynki
U nas też straszna pogoda mieliśmy jechać na zskupki ubraniowe bo dzisiaj koopzondag ale taka pogoda ze jednak zostajemy w domku tym bardziej że Julka ma katar to nie chcę jej ciągnąc na takie wiatrzysko !!!!
Dziewczynki a macie jakiś sprawdzony przepis na torta bo za tydzień mój mały kończy 4 latka i chcę sama zrobić .
Gosiu naciesz się mamą wypoczywaj w Polsce !!!
miłej niedzieli dziewczynki
u nas slonko wyszlo na chwil pare wiec wykorzystalismy i ...wyruszylismy na rodzinny spacer...dzieciaczki poodychaly swiezym powierzem i spokojniejsze znowu w domku...
Agnes ja tez mialam taki zakupowy plan ale jak przyszla ulewa
to mi sie odechcialo...
na pocieszenie upieklismy biszkopta z galaretka i ...delektujemy sie nim przy kawce
Agnes ja tez mialam taki zakupowy plan ale jak przyszla ulewa
to mi sie odechcialo...
na pocieszenie upieklismy biszkopta z galaretka i ...delektujemy sie nim przy kawce

witam wieczorowo,
my bardzo aktywny dzien mielismy, wiec teraz juz padam na nos.. dzieci w pizamach, ale szaleja jeszcze z tata...
Agnes, ja mam kilka sprawdzonych przepisow na torta, a interesuje Cie praco- i czasochlonny, czy raczej prosty i szybki? bo mam jeden taki fenomenalny przepis, ale z tym jest roboty a roboty..
GOsia, ciesz sie Mama, ciesz! moja tez przylatuje na swieta, szkoda tylko, ze w mojej firmie w okresie swiatecznym najwiekszy ruch, to pewnie po godzinach bede siedziec..
milego wieczorku!
my bardzo aktywny dzien mielismy, wiec teraz juz padam na nos.. dzieci w pizamach, ale szaleja jeszcze z tata...
Agnes, ja mam kilka sprawdzonych przepisow na torta, a interesuje Cie praco- i czasochlonny, czy raczej prosty i szybki? bo mam jeden taki fenomenalny przepis, ale z tym jest roboty a roboty..
GOsia, ciesz sie Mama, ciesz! moja tez przylatuje na swieta, szkoda tylko, ze w mojej firmie w okresie swiatecznym najwiekszy ruch, to pewnie po godzinach bede siedziec..
milego wieczorku!
Iguana_
Fanka BB :)
Gosia, to Ci fajnie. Naciesz się mamą
Do nas przylatują na święta rodzice męża, są strasznie fajni, więc będzie wesoło. Po raz pierwszy na żywo zobaczą Janka, bo tak to jedynie foty im wysyłamy i rozmawiają sobie z wnuczkiem przez skypa.
Dzisiaj byliśmy całą rodziną na długim spacerku w parku, nawet nam słonko zaświeciło przez moment. Weekend zdecydowanie za szybko mi zawsze mija.
Do nas przylatują na święta rodzice męża, są strasznie fajni, więc będzie wesoło. Po raz pierwszy na żywo zobaczą Janka, bo tak to jedynie foty im wysyłamy i rozmawiają sobie z wnuczkiem przez skypa. Dzisiaj byliśmy całą rodziną na długim spacerku w parku, nawet nam słonko zaświeciło przez moment. Weekend zdecydowanie za szybko mi zawsze mija.
i ja mowie dzien dobry.
w sumie mam wkręt... o jacie! Ja generalnie biorę tabletki anty, wiec nie powinno byc niespodziewajek... ale ale... od kilku dni mnie tak strasznie jajniki bolą jak w pierszych tygodniach ciąży z Kubą... :/;/;/ i kurde nie wiem, zachcianki jakies są... w kolko bym jadła, papierosy przestają smakować... no i nie wiem, czy test machnąć
boję się! 
w sumie mam wkręt... o jacie! Ja generalnie biorę tabletki anty, wiec nie powinno byc niespodziewajek... ale ale... od kilku dni mnie tak strasznie jajniki bolą jak w pierszych tygodniach ciąży z Kubą... :/;/;/ i kurde nie wiem, zachcianki jakies są... w kolko bym jadła, papierosy przestają smakować... no i nie wiem, czy test machnąć
i ja mowie dzien dobry.
w sumie mam wkręt... o jacie! Ja generalnie biorę tabletki anty, wiec nie powinno byc niespodziewajek... ale ale... od kilku dni mnie tak strasznie jajniki bolą jak w pierszych tygodniach ciąży z Kubą... :/;/;/ i kurde nie wiem, zachcianki jakies są... w kolko bym jadła, papierosy przestają smakować... no i nie wiem, czy test machnąćboję się!
![]()
czasami nasza wyobraznia szaleje
ale test mozesz sobie machnac a co!
Ja na dzis prace skonczylam....uffff... jurto powtorka z rozrywki i ... sroda wolna - na zakupy zaplanowana

A
aOLA
Gość
tak na szybko-znowu problemy z @ teraz mam go co 15dni!!! znowu do lekarza muszę iść Jak tu jest z antykoncepcją? tzn chciałabym tabletki ale z badaniami itp To wszystko rodzinny ???????????
reklama
tak na szybko-znowu problemy z @ teraz mam go co 15dni!!! znowu do lekarza muszę iść Jak tu jest z antykoncepcją? tzn chciałabym tabletki ale z badaniami itp To wszystko rodzinny ???????????
tak