Ale dziewczyny naprodukowałyście;-) hehe
Preciouse, witam nową Mamuśkę
7axe7, co do Twoich pytań, to chyba na wszystkie znajdziesz odpowiedzi na tym forum lub w temacie "Poród w w Holandii". Niestety trzeba się po nie przebić przez wszystkie posty.
Ja mam taki luźny pomysł...że może dobrze by było zrobić osobny temat i wklejać tam skopiowane same ważniejsze info, aby każda nowa Mama nie musiała przeglądać tylu stron, tylko wchodzi do osobnego tematu i ma wszystkie dane od razu. To taka luźna propozycja.
Co do witamin do dopytam jeszcze w CB w takim razie, tak dla pewności, bo różnie radzicie. I dam Wam znać
Wczoraj miałam znowu lekki zastój mleka w jednej piersi. Kurcze, myślałam, że mam to już za sobą. Na szczęście po ok 3 podejściach z termoforem i karmieniem Janka wreszcie puściło.
I jedna rzecz mnie ostatnio martwi. Janek zaczął mi marudzić przy cycu, tzn. je czasem bardzo ładnie, a czasem troche zje a potem się odpycha, wydziera, nie wiem o co mu chodzi. Myślałam, że ma dość i poprostu daje znać, że chciał zjeść tylko troche. No, ale za godzinę znowu się domaga jedzenia, więc to znak dla mnie, że nie dojad poprzednio wystarczająco, skoro już po godzinie znowu głodny. Teraz jak marudzi zmieniam pozycje, albo dodatkowo zmuszam go do odbicia powietrza, bo może to mu przeszkadza. Czasem pomaga, a czasem przeba mocniej "powalczyć", aby go nakarmić.