reklama

Holandia

dzien dobry..
my dzis mam za soba gorsza nocke bo spalam z malym na rekach,przelozylam juz cb,bo nie bede z malym dzis na dwor wychodzila.Rano kawka i dalej nosze,a o 7 mielismy pobudke,to znaczy wstawalam,teraz malusze zasnal ale na rekach,jak poloze to sie budzi wiec jakos sie przemecze.Dobrze ze chociaz je i pije,nadal ma 38,5 ale nie daje narazie nic tylko oklady,moze zwalcze ta gpraczke sama.

Sencilla kwitniesz,naprawde slicznie Ci z brzuszkiem,,i faktycznie jest malenki,ale jeszcze pare tygodni,teraz malenstwo szybko rosnie.Mama pewno szczesliwa ze mogla z Wami pobyc....

Moja mama dzis dzwonila ze kupila 5 chlebow bo chyba koniec swiata sie zbliza,,,,,faktycznie u nas wieje jak chole.... ,i rano burza byla.A u Was jak???Dziwne to ze w styczniu burza,przeciez zima nigdy burz nie bylo,a gdzie nasz snieg??

reklama
Sencilla dziękuje CI bardzo. Dziwne jest to, że odebrałam tek międzynarodowy akt urodzenia w Polsce w USC ;/ Jak może być nie pełny? Hmmm... Nie rozumiem kurczę...

Anp
zdrówka dla Alexa i sił dla Ciebie!
a śniegu jak dla mnie może nie być. Nie lubię!!!!!!!!!!! :)

No tak więc mojego Kuby i Misi jest poprawne a na moim jest błąd, którego nie zobaczyłam w USC .. ale pech... Na każdym jest data i miejsce urodzenia, imię nazwisko, imię i nazwisko rodziców... a na moim są imiona ale bez nazwisk heh... Nic dzwonię do Mamy żeby to załatwiła... bo tyle papierów ostatnio mój kuba wysyłał.. Mam nadzieję, że z belastingu i svb nie był potrzebny im mój akt ur. ... a jak tak to będę musiała im wysłać dobry.

Dziękuje jeszcze raz Sencilla!

tak tak dokładnie po to :) I tak chcę się przeprowadzić za 2-3 miesiące do Bredy i znowu będę się meldować na nowo. Ale chcę to załatwić tak jak ma być. Akt urodzenia nowy już ma moja Mama. Kuzyn za tydzień mi przywiezie :)

A ja zrobiłam sobię listę warzyw po holendersku i idę jak się Miśka obudzi na to wiatrzycho na bazarek. Będę sobie robiła takie listy :) zawsze jakieś słówko nowe wskoczy... tylko jeszcze jakbym wiedziała jak to się czyta hahaha:zawstydzona/y:

reklama
a jak się mowi po holendersku "Nie umiem rozmawiac po holendersku" i jak mozesz to napisz jak sie czyta ;PPP :) bo ostatnio podlecaiala do mnie Mala dziewczynka, wsumie bardziej do mojej córki i po holendersku a ja do niej po angielsku... heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry