reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
hej laseczki, jako ze u mnie bylo kiedys spotkanko forumowe, to moze byc i kolejny raz, nie widze przeciwwskazan. mysle tylko, ze ja dosc daleko od WAs wszystkich mieszkam, kto bylby w stanie dojechac?
mieszkam w hoorn.

hej laseczki, jako ze u mnie bylo kiedys spotkanko forumowe, to moze byc i kolejny raz, nie widze przeciwwskazan. mysle tylko, ze ja dosc daleko od WAs wszystkich mieszkam, kto bylby w stanie dojechac?
mieszkam w hoorn.

ja tylko w weekend bym mogła,od nas jest około 200 km troszkę daleko ,ale gdybyśmy grupka jechały bo jest nas tu więcej w tej okolicy to czemu nie,,,!

Kurcze doła załapałam,tu o pracy myśle,zastanawiam się czy zadzwonia,,,tu o męża pracy i wkurzam się tylko.
Jestem na diecie a z tego wszytskiego moj M miał smak na Michałki i otworzył więc też sie poczęstowałam.

Sencilla nigdy nie czytałam o tym jakie sa niveau,teraz już troszke poczytałam i wiem,,,duzo tego.Ale gdyby była okazja poszłabym dalej do szkoły.Może jak mały troszkę podrośnie to sie dokształcę!

hej hej
jesli o mnie chodzi, to wszystkie dni oprocz weekendu wlasnie.. bo sobie prawde mowiac nie wyobrazam spotkania forumowych babeczek w towarzystwie mojego meza :-D:szok:

BlackWizard, witaj:-D Fajny nick!

Co do spotkania to jestem jak najbardziej za. A co powiecie na Amsterdam? Ja nie mam za dużego mieszkania, ale na pewno by było u mnie przytulnie;-) Jak Wam pasuje to miasto? Jak z dojazdem?

Na Dzień Dziadka i Babci wysłałam karteczki (kupne) z życzeniami od Janka. A obu żyjącym prababciom i pradziadkowi Janka kartki plus plik wywołanych zdjęć (bo nie odbierają maili). Zresztą im to regularnie raz w miesiącu wysyłam po kilka wywołanych zdjęć Janka i podobno ogromnie się cieszą:-D (AniaJ ten pomysł z kalendarzem ze zdjęciem Tymcia niezły!)

hejka
Ja tez na spotkanie chetnie bym pojechala, ale Sencilla tak daleko....... moj M. mnie nie pusci bo juz teraz marudzi ze jezdze z takim brzuchem :baffled: ale jak bedziecie cos organizowac w pozniejszym terminie (lato) to ja tez bardzo chetnie :tak:

reklama
Do góry