Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tobie ciasteczka nie zaszkodząDziękuje dziewczynki. Fajnie, że mam to forum, że mam Was i dzięki Niemu mogłam poznać Olę. Kawka jak najbardziej super tylko szkoda, że Ola ciastek nie zjadła bo teraz ja będę musiała je sama zjeść............ hehe![]()

No i jeden osobnik, co to poprosił o tzw. darmowy bilet do Polski i suchy prowiant...i dopytywał z 2-3 razy czy aby na pewno dostanie tylko bilet, a nie gotówkę na bilet;-)
Powiem szczerze, że będzie żal zostawiać Amsterdam, zdecydowanie bardziej mi się tutaj podoba:-(Dziewczyny mam pytanie, od kiedy można wprowadzać do diety dziecka mleko krowie? Ja mam w planach karmić Janka cycem do roku, tzn. do końca 6 m-cy tylko cyc, a potem inne jedzonko plus cyc. Jak skończy rok kaszki mogę robić na mleku krowim, czy muszę na modyfikowanym? Czytałam gdzieś, że mleko krowie to dopiero jak skończy 2 lata, albo i jeszcze później...a gdzie indziej, że już od roku można...No i się trochę pogubiłam
My dzisiaj byliśmy w Hadze w Ambasadzie z Jankiem. Towarzystwo czekające w kolejce tak pół na pół, tzn. było kilka sensownych osób, ale też i kilku panów, co to wyglądali jakby się urwali prosto spod budki z piwemNo i jeden osobnik, co to poprosił o tzw. darmowy bilet do Polski i suchy prowiant...i dopytywał z 2-3 razy czy aby na pewno dostanie tylko bilet, a nie gotówkę na bilet;-)
Pozwiedzaliśmy na szybko Hagę, a szczególnie 2 interesujące nas dzielnice Voorburg i Nootdorp, na Scheveningen już nie starczyło nam czasu i siły (Janek dokazywał)Powiem szczerze, że będzie żal zostawiać Amsterdam, zdecydowanie bardziej mi się tutaj podoba:-(
Dziewczyny, każda musi działać wg swojej intuicji. Nie można robić wszystkiego jak podają książki czy inne poradniki, a raczej wg potrzeb dziecka.Z tego co wiem to mleko krowie po roczku powoli można wprowadzać,a kaszki albo na odciągniętym albo na modyfikowanym.