Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja po dwóch cc więc nie pomogęMam pytanko do was moze dla niektorych troche krepujace ale zaczelam sie zastanawiac nad porodem bez naciecia. Jak mozecie napiszcie jak to bylo w waszych przypadkach tutaj w Holandii. Bo ja przy pierwszym dziecku bylam nacinana ale to bylo w Polsce gdzie jest to norma. Mi polozna powiedziala ze tutaj wogole nie nacinaja chyba ze jest naprawde to konieczne. :-)
Mam pytanko do was moze dla niektorych troche krepujace ale zaczelam sie zastanawiac nad porodem bez naciecia. Jak mozecie napiszcie jak to bylo w waszych przypadkach tutaj w Holandii. Bo ja przy pierwszym dziecku bylam nacinana ale to bylo w Polsce gdzie jest to norma. Mi polozna powiedziala ze tutaj wogole nie nacinaja chyba ze jest naprawde to konieczne. :-)

juz taki prawie dorosly
Przy Michale tez moglam do konca góry przenosic
a teraz jestem strasznie "rozleziona"

omijałam wielkim łukiem ten język ale chyba będe musiała coś zrobić.. a najlepsze jest to ze w amsterdamie tyle szkół dla dzieci, najblizej mam ok 100metrow a nigdzie nie chca Wiki przyjac bo miejsc nie ma
tylko tutaj jest troche gorzej z parkingiem, my po roku mieszkania w centrum czekamy na odpwiedz czy nam przyznadza miejsce parkingowe
ale wracajac do spotaknia to jesli jakas mama ma ochote i bedzie w amsterdamie to serdecznie zapraszam do nas ;-) no wlasnie Sencilla- nie raz jestes w amsterdamie i nas nawet nie odwiedzisz?? wiem wiem, teraz przyda ci sie troche odpoczynku- wreszcie ;-) aaa, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzin dla Marysi