Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam podobne zdanie - tutaj są większe perspektywy. W PL moja córka po skończeniu szkoły może co najwyżej zostać sprzątaczką lub bezrobotną a tutaj ma szanse na normalna prace (choćby i w fabryce przy taśmie, ale pracę).hejka
ja z mężem osobno mieszkaliśmy z 6lat Ciężko było Piotrusia sama wychowywałam przez 5lat Tate widział co 2msc Wciąz miałam nadzieję ze on wróci Tylko do czego No i w końcu dostal awans wzieliśmy kredyt i kupilismy tu dom Nie myślę już o powrocie do Pl Muszę myśleć o przyszłości dzieci Tu mają lepsze perspektywy na spokojne życie
Najbardziej się boję że nie będzie mnie w Pl w ważnych dla mojej rodziny momentach Tak bardzo się boję telefonu ze moi najbliżsi ..... a mnie tam nie będzie......
niech mnie ktoś kopnie bo sprzatac muszę zacząć
.
hejka
ja z mężem osobno mieszkaliśmy z 6lat Ciężko było Piotrusia sama wychowywałam przez 5lat Tate widział co 2msc Wciąz miałam nadzieję ze on wróci Tylko do czego No i w końcu dostal awans wzieliśmy kredyt i kupilismy tu dom Nie myślę już o powrocie do Pl Muszę myśleć o przyszłości dzieci Tu mają lepsze perspektywy na spokojne życie
Najbardziej się boję że nie będzie mnie w Pl w ważnych dla mojej rodziny momentach Tak bardzo się boję telefonu ze moi najbliżsi ..... a mnie tam nie będzie......
niech mnie ktoś kopnie bo sprzatac muszę zacząć

u nas tez jest roznica zdan, ja chce w NL, moj chce do PL i wspieraja go w tym jego rodzice.. oni zupelnie nie sa w stanie zrozumiec, ze mamy swoje zycie. NIestety sie tak skonczylo, ze nie mam z nimi zupelnie kontaktu.. po prostu sie nie odzywamy sie siebie.

i nie dosc ze on chodzi jak stara kobyla to jeszze jeden hamulec mi zamarzl
przyjechalam zmachana jak nie wiem a za chwile musze jechac go znowu odebra i znowu na rowerze masakra.......
jak tam w nowej pracy ????