niunia_2008
mama Wiktorii :)
co do leczenia tutaj to jest masakra, wczoraj kolezanka byla z 3letnim synem w szpitalu poniewaz gdy mowi usmiecha sie wyglada jakby mial paraliz lewej strony twarzy- wiecie co lekarze powiedzieli, tzn przepisali krople do oczu nawilzajace i kazali czekac do srody
a to z godziny na godzine jest gorzej, gdy opowiedziala co sie dzieje polskiemu pediatrze-kazal jej przyjechac do pl bo moga byc uszkodzone nerwy.. moze i jestem przewrazliwiona, ale ja to tak sie martwie bo to mimo wszystko dzieci.. nie latam z byle katarem do lekarza ale tutejsze sluzby zdrowia troche przesadzaja.. wkoncu ile ludzi umiera na zwykla grype ktora nie jest leczona..
a to z godziny na godzine jest gorzej, gdy opowiedziala co sie dzieje polskiemu pediatrze-kazal jej przyjechac do pl bo moga byc uszkodzone nerwy.. moze i jestem przewrazliwiona, ale ja to tak sie martwie bo to mimo wszystko dzieci.. nie latam z byle katarem do lekarza ale tutejsze sluzby zdrowia troche przesadzaja.. wkoncu ile ludzi umiera na zwykla grype ktora nie jest leczona..
Ludzi nie za duzo wiec bez problemu ,mozna usiasc .A przede wszystkim jest zespól który gra i spiewa piekne piosenki koscielne
Dlatego Leiden jest u nas na pierwszym planie. Ksiadz na koledzie powiedzial ,ze ten zespól tez zaczyna grac w Hillegom