Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przychodze z pracy a on bierze mnie za reke i prowadzi i mowi ze mam popatrzec na lodowke i sie smieje "patrz Gosia, wszystkie rachunki zaplacone"
no ja ucieszylam sie bo rzeczywiscie duzo nam sie ich zebralo w tym miesiacu
a on do tego ze mu zostalo jeszcze troche kasy i zebysmy pojechali piekarniki zobaczyc. Pojechalismy no i byl fajny z mikrofala ale cena 300E, ja jak zwykle ze trzeba to przemyslec przespac i takie tam a on do kasy zaplacil i tak mam w koncu piekarnik !!!!!!!!!
ciesze sie jak nie wiem
narazie ja myje i podziwiam jutro robie pierwsza probe, zaraz bede szukac jakiegos przepisu.Też bym tak chciała, ale u nas to nierealne jak na razie...Hej dziewczynki
Dzisiaj moj M. zrobil mi niespodziankePrzychodze z pracy a on bierze mnie za reke i prowadzi i mowi ze mam popatrzec na lodowke i sie smieje "patrz Gosia, wszystkie rachunki zaplacone"
no ja ucieszylam sie bo rzeczywiscie duzo nam sie ich zebralo w tym miesiacu
![]()
Dziękuję, sprawdzęIskierka takie fotele sa w Ikei, mysmy kupili ale 2 lata temu i wtedy kosztowal 100E z bialym pokrowcem, kolorowe byly troche drozsze