Uhh ale mnie nie było. Cały weekend. Opisałyście się strasznie. Pisałyście wcześniej co do jedzeniaaa więc u mnie mój Mężczyzna zrobił wczoraj pierogi ruuuskie

i z racji tego, że zostało farszu ja dziś zrobiłam naleśniki z farszem do ruskich

MNIAAAAAAM!
Anetka ja też poślizgnęłam się w czasie ciąży ale nic się nie stało a co do bólu spojenia łonowego - miałam bóle, że czasami przez 4 dni nie chodziłam... i moja Mama się bała, że będe miała rozejście spojenia łonowego (moja Mama miała to przy mnie), mówiła, że najgorsze ból jaki może być na świecie.. więc byłam wtedy z tym u lekarza i stwierdził, że to rwa kulszowa i dziecko ugniata nerwy i dlatego jest taki ból. Z tego co słyszałam rozejście spojenia (nie wiem co z pęknięciem) np w Polsce jest baaardzo rzadkie więc jestem troszkę zdziwiona informacją, że pęknięcie spojenia jest niby częste podczas porodu...
Wiatraczku WITAJ!
Aniahaven nie mogę się doczekać zdjęć z "dżungli"

Ja będę chciała zrobić małej pokój coś ale dżungli z mnóstwem zwierząt
Dziewczyny ogólnie mam do Was prośbę. Zacznę od sytuacji jaka mnie napotkała w sobotę. Kupuję owoce i warzywa u takiego Pana i wyłącznie tylko taaaaaam

I ostatnio jak byłam powiedział, że na następny raz będzie gadał ze mną tylko po holendersku.. Oczywiście ja umiem tylko podstawowe słowa, którymi posługuje się w sklepie przy kasie hahahahaah... Więc jak możecie napiszcie mi jak się mówi:
- dziś potrzebuję tylko truskawki i kiwi - HHAHAHAHAHAAH