reklama

Holandia

To raczej nie sprzęt się myli tylko lekarze, którzy oceniają wygląd"tego" między nogami. Do około 18-20 tyg. jest tam i u chłopców i dziewczynek "patyk" i do tego czasu można określić co z "tego" wyrośnie przez nachylenie i pare innych rzeczy i tylko wprawione oczy określą dokładnie.
Kiepski lekarz nie zauważy albo powie że dziewczynka chociaż pewny nie będzie.

reklama
Witajcie!
Ja wlasnie wrocilam od lekarza bylismy wszyscy w 3 bo kazdego cos dopadlo. Ja mam tylko gardlo obolale. Dowiedzialam sie ze jak wroci goraczka to mam dzwonic do szpitala bo to w moim przypadku juz za duzo. Lekarz stwierdzil ze jezeli od 3 dni odchodzi mi czop to powiennam juz urodzic. Najgorsze jest to ze zadzwonil do mojej poloznej i niby mam miec jutro w szpitalu KTG ale ja nic o tym nie wiedzilam nie mialam umowionej zadnej wizyty. Musze teraz zadzwonic tam i wyjasnic to.

Witam sie tylko z wami i zaraz uciekam bo obiecalam Daankowi speelparadijs a my ciagle jeszcze w domu :-p
Anetka pwodzenia, pewnie jak cie wezma na badanie to juz tam zostaniesz na obserwacji........Trzymaj sie
Aniu co ciekawego szykujesz na imprezke ???? Ja mam za miesiac Daankowe urodzinki i juz powoli sie zastanawim co wymyslic na traktatie no i cos na domowa imprezke :tak: A co z Ernim??? lepiej mu????
do potem........

hej hej
wprawdzie juz widzialyscie moje zdjecia z sesji, ale jeszcze te WAm pokaze, bo mi sie ladne wydaja ;-):tak:
hihi, nie moge sie zdecydowac, ktora wybrac na geboortekaartje...
na tym ostatnim idealnie widac roznice w charakterach naszych corek, prawda? ;)

hej my bylismy na fizjoterapi. SENCILLA twoj maz wyglada na bardzo milego ,cieplego czlowieka.ja znam tu jedna Pania czeszke wspanaila osoba.z tym czopem to ja nie wiele wiem bo mi nie wiem kiedy odszedl nie widzialam.zato wiem kiedy odeszly mi wody ,uslyszalam trzask i poszlo jak z wiadra.wiem tylko ze czop moze odejsc a urodzic mozna dopiero za kilka dni .tylko trzeba uwazac na zakarzenie. Anetka dobrze ze jutro masz ktg.choc nie wiadomo czy dotrwasz:-)

zdrowka wszystkim chorym

Ostatnia edycja:
nana19, u mnie też dokładnie widać było, że to będzie chłopak. Mamy dowód na zdjęciu usg;-)

Sencilla, ja bym wybrała takie gdzie widać dokładnie całą rodzinę w komplecie, wszystkie 3 córeczki, mamę i tatę:-D...albo tylko Ty z brzuszkiem:tak:

Ja wróciłam już do domku, pozałatwiałam co miałam pozałatwiać...czekamy teraz na męża/tatę;-) i zaczynamy weekend:-D

reklama
Hejka...

Erniemu lepiej ... Anno goraczke to on ma juz od wtorku...znika i sie pojawia....:eek: wiec nadal obstawiam placki...:tak:
A my pojechalismy na zakupy i ...mielismy wypadek autem:szok:...baba tak skrecila ze pol auta ma wgniecione - my tylko male zadrapanie, cos tam wygiete i lampa przesunieta/ nieuszkodzona/:sorry: ale za to 2 godziny zalatwiania w ubezpieczalni....:szok:
no coz.... szkoda mi jej troche bo auto sobie nowe kupila w styczniu...:confused2:

Gosiu a my postanowilismy jutro wydac wielkiego grilla:-D i juz po problemie... :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry