reklama

Holandia

reklama
AniaHaven, współczuję stłuczki.

7axe7, dzięki za fajnego linka. Niezły głos ma ta dziewczynka! Brzmi prawie jak orginał.

Mi mąż dzisiaj zrobił niespodziankę. Janek obudził się tak po 8:00... i nie dał się przekonać ,aby pospać dalej. Mąż zabrał go do osobnego pokoju, a ja mogłam spać sobie spokojnie...i obudziłam się aż po 11:00!!! hehe:-)

Wlasnie sobie lezalam a tu moja polozna mnie odwiedzila w domu. Zbadala mnie i dzidzie mam juz 3 cm rozwarcia zrobila jeszcze raz en masaz i stwierdzila ze dzisiaj powinno sie zaczac co prawda mialam 2 takie konkretne skurcze ale na tym sie skonczylo.

dziekujemy za zyczenia... wlasnie skonczylismy speciale muffinki dla mojego M/ niebieskie -dzis dzieciaczki dekorowaly samodzielnie/:tak:, torcik juz nadgryziony ale wam dorzuce do kawki:-D:-D:-D

Załączniki

• P2260122.jpg
    P2260122.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 64
  • P2260133.jpg
    P2260133.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 49
witam was
u nas dzisiaj dzien wewnetrzny, Daanek od kilku dni jakis nie wyrazny wiec musze z nim posiedziec. Nawet wczoraj pojechalismy na plac zabaw a on mi po godzinie mowi mama chodz do domu :baffled:
Aniu udanej imprezki no i najlepszego dla malzona. Ciastami jak zwykle skusilas i zaraz ide biszkopta piec tylko jeszcze nie mam pomyslu z czym:sorry: moze z takim tlustym polskim kremem:-)
Anetka juz tradycyjnie powodzenia w razie W :-)
A Sencilla gdzie ??? czyzby z nudow sie wziela za rodzenie :-D

Hejka.

AniuHaven właśnie kawkę wypiłam więc kawalek torciku też zjem.Dzięki i przekaż życzenia wszystkiego najlepszego...
Anetka kciuki trzymamy...odpocznij troszkę bo jak niedługo ma się zacząć to żeyś miała siły;))

A ja niedługo bedę wsiadać na rowerek, na którym dawno nie jeździłąm i mnknę do Iguany i na wystawe...:-)

Anetka to jak co dzien trzymam kciuki.oby poszlo szybko.

dziewczyny dajcie znac jak tam na wystawie bylo .my z mezem chetnie bysmy poszli no ale z Tymkiem to chyba nie bardzo.

Aniahaven ,super te twoje wypieki ,ja boleje ze nie moge piec bo mamy piekarnik stary na gaz i boje sie go uzywac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry