reklama

Holandia

ANETKO serdeczne gratulacje dla was .ciesze sie ze szybko poszlo i ze masz sily.co do siusiu no mi tez radzili puscic wode i probowac .czekam na zdjecia Filipa.

co do podusi to tego nie wolno prac tam sa takie kulki steropianowe.widzialam tez taka podusie w Hemie.

reklama
ANETKO serdeczne gratulacje dla was .ciesze sie ze szybko poszlo i ze masz sily.co do siusiu no mi tez radzili puscic wode i probowac .czekam na zdjecia Filipa.

co do podusi to tego nie wolno prac tam sa takie kulki steropianowe.widzialam tez taka podusie w Hemie.

Nana pierwsze zdjecie Filipa juz jest pod postem:tak: wkrotce bedzie pewnie nastepne:-)

Witam serdecznie wszystkich, a szczególnie małego Filipka :-D
Gratuluję Anetko!!!!!!!!!!!!!!
Teraz nic dużo nie rob tylko odpoczywaj jeszcze i nabieraj sił. Na sprzątanie domu i gotowanie obiadu przyjdzie jeszcze czas :-D

No to lipa, bo chętnie bym wyprała ten wsyp, ale przecież nie będę pruć całej poduszki....

Jakie macie plany na niedzielę? Bo ja mam zamiar trochę poleniuchować :-). Gdy ja jeszcze słodko spałam to córka z mężem przygotowali śniadanko i 3/4 obiadu, więc mnie niewiele pozostało do roboty.
A na 17.00 wybieramy się do Leiden do polskiego kościoła.:-)

u mnie rosolek juz gotowy - maz ugotowal z rana a teraz spi:rofl2:/ troche wczoraj poszaleli z kumplami:-D/ pozniej mamy w planach rowerowy wypad nad jezioro bo slonko swieci ladnie... a jak na razie to sie obijamy, tv ogladamy i kazdy robi co mu sie podoba.... ja zdazylam wyprasowac sterte:-p prania juz a teraz kawke pije z tortem bo jeszcze zostal:cool2:

Załączniki

• c27fa3df40.jpeg
    c27fa3df40.jpeg
    27,5 KB · Wyświetleń: 56
A my hm co dziś w planach, ciężko powiedzieć bo ja bym się wybrała do Helmond połazić a m by poleżał. Nie wiem czy się wam chwaliłam, moja sunia według mego męża jest w ciąży, mówił że nawet wczoraj czuł ruchy haha, w sumie za parę tygodni by się okazało. ja zadowolona a m nie pocieszony, ale jeśli się okaże ze faktycznie jest w ciąży to pewnie szczeniak szybko pójdzie w dobre ręce bo to shih tzu i za ciasteczka chcemy oddać dla mych psiaków. Śmieję się że tyle pilnowania i gacie miała to i tak się dobrał mój psiak.

Aniuhaven o tobie to często opowiadam m ponieważ podziwiam cię jak i resztę dziewczyn, że mając dzieci macie czas na tyle innych rzeczy. Moje wszystkie koleżanki mając jedno dziecko twierdzą że nie mają czas na nic ( oprócz plotek ). Normalnie matki polki z Was dziewczyny

Ostatnia edycja:
Robale dzieki podbudowalas mnie:-):tak::-D - chociaz padam czasami na ,,,twarz:cool2:
Nana ja mysle ze teraz Anetka bedzie bardziej pochlonieta Filipkiem i ...zdjecia sa na drugim planie wiec cierpliwosci...sama zreszta wiesz jak to bylo rok temu:-p

Aale jeśli się okaże ze faktycznie jest w ciąży to pewnie szczeniak szybko pójdzie w dobre ręce bo to shih tzu i za ciasteczka chcemy oddać dla mych psiaków. Śmieję się że tyle pilnowania i gacie miała to i tak się dobrał mój psiak.
Robale, ja jestem chętna:-D:-D:-D. Już mam jednego shih tzu i wiem że to słodziutkie psiaczki:-D:-D:-D.
Mój to jest pan piesek i ma już ponad 6 lat, ale naprawdę, chętnie wezmę jeszcze szczeniaczka:rofl2:

Aniu a tam podbudowałam, stwierdziłam fakty.
A tak szczerze Wam powiem, że jak się w końcu doczekam i ja, to chciałabym być taką matką jakie jesteście Wy dla swoich dzieci. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry