reklama

Holandia

reklama
Sencilla słomianą wdową króciutko będę bo tylko do juta wieczorem...mąż do Edynburga poleciał... Zdrówka życzę dla Twoich córeczek.
aOla my byśmy pewnie byli w tym hotelu jedną nockę więc taniejby nas wyszło, bo u nas z urlopem męża krucho, wydzielamy sobie(jest na warunkach urlopowych z PL-czyli 26 dni tylko). No i po drugie planowalibyśmy disneyland na 1 dzień(tylko), więc rano odrazu by się wyskoczyło i nie trzeba by było jechać nigdzie; a półtora dnia w Paryżu i wtedy inny hotel.

Witam

Sencilla zdrowka dla twoich coreczek zycze:tak: Ta pogoda jest okropnie falszywa ,to przez nia te wszystkie choróbska :baffled:

aOla my tez chcemy sie wybrac jeszcze przed moim porodem :tak:Ale to wszystko wyjdzie w praniu:tak:

Nie wiem czy sie juz wam chwalilam ,ze czuje dzidziusia:tak: juz prawie drugi tydz takie powazniejsze ruchy:tak:

Witam!!
Tempo powalajace macie, nie nadganiam.
Sencilla wspolczuje choroby w domu w tym czasie wiem co to jest bo u mnie tez tak bylo na tydzien przed porodem choroba nas dopadla.

A u nas czas szybko leci wlasnie poszla pani z Kramzorg, Filip spi sobie slodko bo pojadl. Nocka minela wsumie dobrze zasnal ok 1.30 i spal do 7.30. Z tym karmieniem to juz lepiej od rana 3 razy cycusia pil. Zaliczlismy pierwsza kapiel tzn. tatus mial ta przyjemnosc :) Z siusianiem u mnie juz ok znalazlam sposob kucam sobie pod prysznicem hehe i polewam sie woda. Ktos pytal (juz nie pamietam kto) o to ile mialam szwow a wiec pisze nie mam ani jednego szwa :tak:niby mialam miec jednego ale stwierdzila pani ze nie jest konieczny.

Pozniej was odwiedze bo juz zapomnialam co chcialam napisac.

Taaak Anetka ja się pytałam czy bardzo popękałaś :) Uh ciesze się strasznie, że nie masz ani jednego pęknięcia i że Filipek już pięknie zaczął jeść :)

Ja mam dziś roboczy dzień. Misia mi pomaga sprzątać od rana.. Tak się zmęczyła, że jej tylko smoczka dałam i zaliczyła "zgona" :)) Ogoólnie robie jej tylko jedną drzemkę w ciągu dnia bo chociaż prześpi te 2h :)
Ja już odliczam dni do wyjazdu do PL. Jeszcze 4tyg! :)

reklama
Witam ponownie!
Ja ogarnelam miezkanko o dziwo dzieciaki spia az nie umiem uwierzyc w to ze Kuba drugi dzien pod rzad zalicza popoludniowa drzemke. Tatus pojechal go geemente i do pracy poczestowac ciasteczkami z posypka :) moja mama poszla do domu i zostalam sama az nie chce mi sie wierzyc ze tak cicho w domu.

Mam pytanko bo nie pamietam jak to bylo przy Kubie a tu na forum sa mamy z dzidziusiami i moze pamietacie czy zaraz po porodzie przy karmieniu bolal was brzuch. Ja dzisiaj pytalam Kramzorg o to i stwierdzila ze to normalne ale jak tylko zaczynam karmic to czuj strszny bol taki jak skurcze porodowe i przechodzi jak maly konczy jesc. Musialam sie poratowac dzisiaj Paracetamolem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry