Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trafiłam dziś na szybka taśmę i mogłam zapomnieć o siedzeniu... Cały dzień na nogach, ale przynajmniej pracowałam w swoim tempie. Na szczęście nikt nie miał do mnie żadnych pretensji, ale do domu ledwo dotarłam.... Stóp nie czuje do teraz i oczywiście plecy mnie bolą. Aż się boję jak jutro wstanę....Nie pamiętam już dokładnie, ale była jakaś dyskusja, gwałtowna wymiana zdań na forum. A że tamta moderatorka strasznie lubi usuwać posty to pousuwała nasze odpowiedzi. Ośmieliłam się zadać pytanie na forum dlaczego usuwa nasze posty - nie były obraźliwe, nie były offtopem. W odpowiedzi dostałam bana i wiadomość na meila że niby rzekomo obrażam moderatora i ośmielam się krytykować jego pracę. Bronic się nie mogłam, bo admin olewa forum. Na szczęście udało mi się wywalczyć odblokowanie. Ale niesmak pozostał.Iskierka a czym sie tak narazilas na niedzieli temu moderatorowi? ze masz takie doswiadczenie przykre
![]()
Ja bym poprosiła o zaświadczenie, że nie mogę pracować. Nie szłabym na wcześniejsze macierzyńskie.Ja nadal siedze na chorobowym i dzisiaj dzwonila do mnie moja przelozona i pytala sie jak sie czuje no i tutaj jak zwykle chorobowe ciaza i maciezynskie to problem. Chce zebym jej przyniosla zaswiadczenie od lekarza ze jestem chora i nie moge pracowaca jak nie to zebym wczesniej poszla na maciezynski czyli 6 tyg przed
nie wiem jak to rozwiazac zeby wilk byl syty i owca cala
Denerwuja mnie takie sytuacje......

No ja sie właśnie zastanawiam, jak to "ugryźć"...Iskierka - jeśli to prawda o środzie - to mój Kuba mówi, że do pracy nie idzie hehehehehe

Sencilla teraz ty w kolejce, czekamy razem z toba![]()
Wszystkie czekamy i trzymamy za Ciebie kciuki... A suwaczek super, przypomniało mi się jak też dobiłam do końca na swoim...hehe
jakby ktos pytal
grupa 3 w zwyz tylko lekcje do 12.30 
wiec ci sie nie dziwie ,hihi... u nas ci to nie grozi 

uciekam do wyrka...Ja też....7axe7, uczysz się wieczorami holenderskiego? Podziwiam. Ja jestem juz wtedy za bardzo padnięta...
Kamień spadł mi z sercaIskierka ja wiem ze na tym forum dziwne zasady panujawiec ci sie nie dziwie ,hihi... u nas ci to nie grozi
![]()

Dziewczyny, czy to prawda - W środę pracujemy za darmo ??? Bo jak tak to biorę wolne, albo będę walczyć rękami, nogami, zębami i pazurami o kasę za ten dzień....