reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam wieczorowo, ja na maksa zabiegana,ledwo wyrabiam... Poza tym szpital w domu,wiec ciezko...Martus witaj,to forum to kopalnia wiedzy,wystarczy sie w niego zaglebic...hihi ;) napisz cos wiecej o sobie,gdzie mieszkasz? Anetka,cudne chlopaki!czy moge ich sobie zamowic na przyszlych zieciow? Jest u mnie w kim wybierac :D

cóż moge o sobie powiedzieć mieszkam w Oosteind ololice Bredy. Staramy się z partnerem o dzidziusia:))) ale kompletnie nie wiem jak to tu funkcjonuje no ogólnie nie tylko tu bo i wszędzie staramy się o nasze pierwsze maleństwo:))) interesuje mnie dosłownie wszystko co jak gdzie kiedy:)))

Witam Martus na forum. Pytaj o co chcesz jezeli bede mogla to pomoge a jak nie ja to pewnie inna z dziewczyn, mi tutaj dziewczyny duzo fajnych rad napisaly :-)

Sencilla musialbym miec jeszcze jednego chlopaka bo jedna z twoich coreczek bylby poszkodowana heheh :-) Filip w wieku Lilki Kuba w wieku Marysi chyba ze wolaby mlodsza:-D

Witaj Marta na forum i powodzenia w staraniach :tak: w skrocie jak zajdziesz w ciaze to powinnas sie zglosic do poloznej/vroedvrouw i ona poprowadzi cala ciaze az do porodu z porodem wlacznie jezeli bedziesz rodzic w domu

MamoM. a Ingusia nie za malutka na peuterspeelzaal ??? Kuruj sie, Jacek niech cie wygrzeje ;-)

dziękuje dziewczyny za wsparcie:))) zaczęłam czytać i tak powiem szczerze to już sie przestraszyłam:((( co do opieki medycznej -masakra:((( w sumie nie wiem o co pytać szczerze mówiąc jestem kąpletnie zielona

reklama
Do góry