No to spojzcie na siebie i kto tu walkuje ,ja jestem jedna a ile postow na ten temat jest z waszej strony.Tak SENCILLA ja napisalm ,ze synek zaczyna chodzic ,ANETKA napisala ,ze jej zdaniem to wcale nie pozno i znow wyszlo ze sie zale aja nie chcialam by tak wyszlo .Wyjasnilam wiec ze ja tez nie widze zadnego opoznienia tyle ani ja ani ANETKA nie mamy z tym problemu.WIEC po co to rozdrapujeszChcialam tylko sie pochwalic ,napisac co dobrego co sie u nas dziej e ale jak zwykle juz to obroconeWrecz napisalam ze rozwija sie jak normalne dziecko ,nie chcialam niczego porownywac i tyle ,co ty tam sobie doszukalas to juz nie moj problem.ISKIERKO uzylam swormulowania zaczerpnietego od AYNI ,kiedy ona go uzywa nie razi cie to ale u mnie tak.AYNI jestes nie tylko dobra pisarka ale i aktorka bo na priw to w zupelnie inny desen mi pisalas ale rozumiem.DZiewczyny to wam juz cos szwankuje no gdzie ja wkolko pisze o tym samym.OSTATNIO pisalam o tym ze u mojego synka jest poprawa potem o problemach mieszkaniowych , wakacjach w tunezji i to niefortunne ostatnie.To wy stale wracacie do przeszlosci i do tego co pisalam.Ja staram sie z tego wychodzic a to wy stale zapedzacie mnie w ten sam temat.No naprawde zobaczcie ile wy sie o tym rozpisujecie a ile ja .Co bym nie napisala to zaraz cos znajdziecie.CZy nie mozecie tak zwyczajnie napisac jak ISKIERKA ,ze brawo ze zrobilam ten krok tylko stale i stale dokladacie 3 grosze.Ja wiem ,ze to nie miejsce na psychoterapie i tak jak napisalam wybralam sie juz do specjalisty.No naprawde zlitujcie sie nademna i innymi osobami na tym forum to wy wkolko walkujecie.Nie moge napisac nic bo zaraz wrzucacie to do jednego worka i przykleilyscie mi etykietke ,ktorej nijak nie pozwalacie mi odczepic.No naprawde napiszcie mi gdzie ja wkolko walkuje ten sam temat .TEraz sie walkuje ale z czyjej strony wiecej.Moderator prosila ,ja was prosze niemal w kazdym poscie o zwykla szanse.Zaczelo sie od tematu religi a zeszlo znow na to samo i co tak juz zawsze ?Mi sie wydaje ze to wy zyjecie tym forum i brak wam dystansu ,jakby to forum bylo wasze prywatne.Narzucacie innym co i jak i kiedy i w jakiej ilosci maja pisac.Pozostaje mi machnac na to wszystko reka.