Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Imie ciągle nieznane, bo mamy kilka typów a dzieci wciąż szukają takiego, które będzie pasowaćIskierka fajna psinka a a jak ma na imię?Robale przynajmniej będziesz na bieżąco informowana co słychać u Twojego synka![]()

No mnie lekarz-położnik nie mówił o powodach dla których miałby mnie skierowac na dodatkowe USG, ale ja myslę ze to z powodu wieku (40l)Iskierka , połozna powiedziała mi ze jesli chce sie usg w 30 tc to musi byc jakis powodale jesli go nie ma a one sa miłe to moga go wymyslic
![]()
Właśnie, że ja oaobiście na swoim USG to niewiele widzę, ale pielęgniarka twierdzi że meisjeISKIERKO no ja musialam uwiezyc w usg ,bo bylo poprostu widac ze to pisiorek i jajeczka.No nie mozna tego pomylicpsinka urosla od kiedy ja widzialam na zdjeciu i Ty tez ISKIERKO:-)

Niemal codziennie wydaje mi się że jestem szersza w obwodzie
Mieszkanko bardzo mi się podoba i nie uważam że jest małe - 75m2 dla 3 oswób to w sam raz. Ja mam tylko 64m2 a niedługo będzie nas piątka....Interhouse Sassenheim: detail
wklejam wam stronke o mieszkaniu ktore ogladalismy ale tylko z zewnatrz.To jest troche jak bungalow no ale jest maly ogrodek ,niestety tuz przy drodze .Dotego to mieszkanie jest na totalnym zadupiu.Marketu tam nie ma tylko SPAR ale pod takim ogromnym namiotem.No i jak dla nas to drogo i nawet dofinansowanie do mieszkania sie nie nalezy no a teraz mamy.Sama nie wiem co robic.

jeszcze facet nam to wszystko przywiozl bo to z wioski obok . a wozek w naprawde swietnym stanie, bardzo zadbany, teraz juz jestem 100 % przekonana ze szkoda by mi bylo wydac 400 ile tam nowy kosztuje, skoro moge miec za 50 

U mnie niestety dalsze podróże nie wchodzą w rachubę. Sama nie pojadę, a mąż niechętnie jeździ na babskie spotkania.NO i zero reakcji od milych pan na zapodaną przeze mnie propozyszyn wspolnego spotkania?