reklama

Holandia

reklama
Astrid ja wczoraj wlasnie napisalam o tym 2 latku co sie zagubil, na szczescie dzis rano go juz odnalezli... cala noc poza domem, sam.. :((

9-raczki heheh, nie chce wiedziec co tam sie bedzie dzialo jak te maluchy beda mialy kolki :-D

Dzien dobry niedzielnie

My juz po sniadanku przygotowanym przez meza i kawce:tak::tak:
Pojedziemy do see live bo pogoda na zoo nie za bardzo:baffled: wczoraj mnie cos brzuch pobolewal:baffled: Ale dzis juz dobrze:tak:

Sencilla jak tam....???

milego dzionka dla was

No, wolałabym nie wiedzieć, jak wygląda zmasowany atak kolki przy takiej ilości dzieci, czy inne ząbkowanie :baffled:. Miałam iść do kościoła, ale raczej do końca ciąży już nie dam rady tyle wysiedzieć w twardej ławce, w budynku pełnym ludzi. Na samą myśl mi mega słabo, no i zaczynają mnie boleć biodra i spojenie łonowe. Chyba Mała powoli się przymierza do wyjścia. Mam przeczucie, że Maja będzie majowa.

No dzien dobry ! :-) Witam towarzystwo! Ale ja pospalaaaam do 11.30 :szok:o 9 wypuscilam kota I M i dalej w kime.

Astrid ; bardzo mnie rozbawilas tym pytaniem "Za co kochasz Polske" ja bym odpowiedziala juz chyba tylko za tradycje i jedzenie. Nic wiecej. A wczoraj wracamy z zakupow , a do SPARA wchodzi takie cos , chude, a bary rozstawione, jak by tymi barami wchodzil do sklepu. Spodnie sztruks, bluza oczywiscie 'sportowa'
:-Didzie polski maczo spod bloku :D buahahaha i w smiech, bo moj M kiedys pracowal z Polakami i niejednokrotnie mnie pytal, dlaczego Polacy chodza na sportowo i nie potrafia sie ladnie ubrac ? Ja mu mowie, ze w Polsce to sami olimpijczycy :D

A co do dzieci , moj brat dopiero co sie nauczyl chodzic i wyobrazcie sobie, ze zwial mojej mamie na plazy w Kolobrzegu. To byla chwila moment i go nie bylo , a taki tlum ze ciezko cos wypatrzec. Na szczescie znalazl sie na kocu u innej pani jedzac jej kanapke
:zawstydzona/y:

9- raczki omg wspolczuje kobiecie bo w meksyku to raczej zadnej pomocy nie dostanie.

A ja sie uraczylam z rana takim atrykulem ;
Czy zostało coś nie do kupienia? Jaka jest moralna granica rynku

Sencillka 7abibi moje alles goed ?

NanaCHU- dzieki za linka, ja uwielbiam Maklowicza, nie wiedzialam ze mozna online obejrzec. Bo co chce polskiego ogladac, to pojawia sie info, ze tylko w Polsce mozna ogladac, a tu prosze! Leci , napewno poszukam pozniej jeszcze tego odcinku z Tunezji o ktorym wspominalas. Bomba!

Robale - to trzeba sie zahartowac! Kieliszeczek czy dwa na przeplukanie gardelka, teriapia czosnkiem i sypopem z cebuli i na dzien krolowej bedziesz juz zdrowa! ;) beterschap!

Ide cos zjesc i bede ogladac tego Maklowicza w Hadze :P

Ostatnia edycja:
AYNI no jak klikniesz na to to tam otwieraja sie inne filmiki i wlasnie o Tunezji tez:-)Sa nawet 3 odcinki.

Takie maluchy to potrafia zwiewac.No mam nadzieje ze Tymek nam takiego numeru nie zrobi.

Ostatnia edycja:
No dzien dobry ! :-) Witam towarzystwo! Ale ja pospalaaaam do 11.30 :szok:o 9 wypuscilam kota I M i dalej w kime.

Astrid ; bardzo mnie rozbawilas tym pytaniem "Za co kochasz Polske" ja bym odpowiedziala juz chyba tylko za tradycje i jedzenie. Nic wiecej. A wczoraj wracamy z zakupow , a do SPARA wchodzi takie cos , chude, a bary rozstawione, jak by tymi barami wchodzil do sklepu. Spodnie sztruks, bluza oczywiscie 'sportowa'
:-Didzie polski maczo spod bloku :D buahahaha i w smiech, bo moj M kiedys pracowal z Polakami i niejednokrotnie mnie pytal, dlaczego Polacy chodza na sportowo i nie potrafia sie ladnie ubrac ? Ja mu mowie, ze w Polsce to sami olimpijczycy :D

A co do dzieci , moj brat dopiero co sie nauczyl chodzic i wyobrazcie sobie, ze zwial mojej mamie na plazy w Kolobrzegu. To byla chwila moment i go nie bylo , a taki tlum ze ciezko cos wypatrzec. Na szczescie znalazl sie na kocu u innej pani jedzac jej kanapke
:zawstydzona/y:

9- raczki omg wspolczuje kobiecie bo w meksyku to raczej zadnej pomocy nie dostanie.

A ja sie uraczylam z rana takim atrykulem ;
Czy zostało coś nie do kupienia? Jaka jest moralna granica rynku

Sencillka 7abibi moje alles goed ?

NanaCHU- dzieki za linka, ja uwielbiam Maklowicza, nie wiedzialam ze mozna online obejrzec. Bo co chce polskiego ogladac, to pojawia sie info, ze tylko w Polsce mozna ogladac, a tu prosze! Leci , napewno poszukam pozniej jeszcze tego odcinku z Tunezji o ktorym wspominalas. Bomba!

Robale - to trzeba sie zahartowac! Kieliszeczek czy dwa na przeplukanie gardelka, teriapia czosnkiem i sypopem z cebuli i na dzien krolowej bedziesz juz zdrowa! ;) beterschap!

Ide cos zjesc i bede ogladac tego Maklowicza w Hadze :P

Biorąc pod uwagę obecną sytuację w naszej ojczyźnie, to pytanie jest raczej przykre. Szczerze mówiąc, jakby tam warunki bytowe były takie same, jak tu, to byśmy nawet się nie zastanawiali, tylko zwijali z Niderlandów do Polszy :tak:.

reklama
witam i ja:)
Szymek dał nam pospać dziś do prawie 8 godziny, więc super:)
Rosołek mi się gotuje, tylko pogoda nadal taka depresyjna:/kiedy będzie w końcu słoneczko?a w Polsce 30 stopniowe upały , ale im zazdroszczę:) Wieczorem wybieramy się do Utrechtu na Święto Królowej.

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry