Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wczoraj mnie cos brzuch pobolewal
Ale dzis juz dobrze
. Miałam iść do kościoła, ale raczej do końca ciąży już nie dam rady tyle wysiedzieć w twardej ławce, w budynku pełnym ludzi. Na samą myśl mi mega słabo, no i zaczynają mnie boleć biodra i spojenie łonowe. Chyba Mała powoli się przymierza do wyjścia. Mam przeczucie, że Maja będzie majowa.
o 9 wypuscilam kota I M i dalej w kime.
idzie polski maczo spod bloku 
No dzien dobry ! :-) Witam towarzystwo! Ale ja pospalaaaam do 11.30o 9 wypuscilam kota I M i dalej w kime.
Astrid ; bardzo mnie rozbawilas tym pytaniem "Za co kochasz Polske" ja bym odpowiedziala juz chyba tylko za tradycje i jedzenie. Nic wiecej. A wczoraj wracamy z zakupow , a do SPARA wchodzi takie cos , chude, a bary rozstawione, jak by tymi barami wchodzil do sklepu. Spodnie sztruks, bluza oczywiscie 'sportowa'idzie polski maczo spod bloku
buahahaha i w smiech, bo moj M kiedys pracowal z Polakami i niejednokrotnie mnie pytal, dlaczego Polacy chodza na sportowo i nie potrafia sie ladnie ubrac ? Ja mu mowie, ze w Polsce to sami olimpijczycy
A co do dzieci , moj brat dopiero co sie nauczyl chodzic i wyobrazcie sobie, ze zwial mojej mamie na plazy w Kolobrzegu. To byla chwila moment i go nie bylo , a taki tlum ze ciezko cos wypatrzec. Na szczescie znalazl sie na kocu u innej pani jedzac jej kanapke
9- raczki omg wspolczuje kobiecie bo w meksyku to raczej zadnej pomocy nie dostanie.
A ja sie uraczylam z rana takim atrykulem ; Czy zostało coś nie do kupienia? Jaka jest moralna granica rynku
Sencillka 7abibi moje alles goed ?
NanaCHU- dzieki za linka, ja uwielbiam Maklowicza, nie wiedzialam ze mozna online obejrzec. Bo co chce polskiego ogladac, to pojawia sie info, ze tylko w Polsce mozna ogladac, a tu prosze! Leci , napewno poszukam pozniej jeszcze tego odcinku z Tunezji o ktorym wspominalas. Bomba!
Robale - to trzeba sie zahartowac! Kieliszeczek czy dwa na przeplukanie gardelka, teriapia czosnkiem i sypopem z cebuli i na dzien krolowej bedziesz juz zdrowa!beterschap!
Ide cos zjesc i bede ogladac tego Maklowicza w Hadze![]()
.