• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam :-)

wlasnie wrocilam z ogladania mieszkania. Dziewczyny nie wiem co robi bo mieszkanie fajne dosc duze, ale tez troszke trezeba w nim zrobic mam do jutra czas czy sie decydujemy.

Moj Kuba ma zapalenie oskrzeli, wczoraj bylam odebrac lekarstwa (inhalator i jakas komora do oddychania).

A ja dzisiaj mialam wrecz przeciwnie do was super noc nie budzilam sie wogole, moje dzieci jak zwykle cala noc przespaly. jedyne z czym mam problem to z zasypianiem. Jak bylam w ciazy to caly czas zle spalam, moj T wychodzi o 3 w nocy do pracy to zawsze wstawalam i siedzilam do 6 a pozniej godzinka drzemki i z Kuba do szkoly. Teraz to codziennie mam jakis kryzys ok 16 i normlanie zasypiam na stojaco.

reklama
Sencilla faktycznie Lilka ma zdziwiona minke:tak:Jate dzieci sie szybko rozwijaja:szok: Ja to by chciala ,zeby kazdy rok trwal co najmniej 2 lata:sorry::tak: Raszta rodzinki tez bardzo ladnie sie prezentuje:laugh2::tak:
Ayni napisz co sie znajduje w brzuchu:happy:

Co do sprzeatania to to ja przy jednym dziecku i mezu ledwo wyrabiam:baffled: a co bedzie za pare mies:szok::sorry:
Dzis troche przemeblowalam i juz jest miesce na lozeczko:tak:

ok idziemy na ten spacerek:tak::tak:

SENCILLA jeju ,No twoja Lila to naprawde silna taki maluch juz sie obraca.

ANETKO no ja nie wiem co by ci doradzic ,bo to zalezy tez jaki metraz i jak duzo trzeba zrobic.

U nas sprawy mieszkaniowe nie maja sie dobrze.Maz byl wczoraj na rozmowie u maklera ,zeby potraktowali nas priorytetowo no i dowiedzielismy sie ,ze nie mozemy wynajac mieszkania dla 3 osob z 1 sypialnia ,a na mieszkanie z 2 sypialniami nas nie stac.Do tego nie zawsze ludzie chca wynajmowac polakom.4 lata temu mielismy taka sytuacje mieszkanie sie nam podobalo ale wlasnie nie chcieli wynajac polakom:-(

nana19 ja sie jeszcze nie spotkalam z tym, zeby rodzinie z dzieckiem nie chcieli mieszkania wynajac.. ;/;/;/

anetka jesli podobalo Ci sie to mieszkanie i czynsz jest niski to bierz a z czasem sobie zrobicie wszystko jak chcecie..

Anetka, ja na Twoim miejscu bym zrobila spis rzeczy, jakie trzeba zrobic, ile to bedzie kosztowac, ile zajmie czasu, i czy jestescie gotowi to wszystko robic :tak: My tez wprowadzalismy sie do pustego mieszkania, nawet zarowki nie bylo, tynk nie zdrapany, zero podlog.. i to musielismy od razu w nim zamieszkac... rozkladalam w pokoju kartony, abym mogla tam siedziec z Marysia.. bylam w 8 mies. ciazy.. ciezko bylo. Ale dalismy rade powolutku :)
oplaca sie czasem wlozyc w cos wysilek, aby pozniej moc cieszyc sie efektem :tak:
Nana, wydaje mi sie wiec, ze pozostaje Wam wylacznie rozgladanie sie na marktplaats w poszukiwaniu mieszkania od prywatnej osoby.. czy macie jakies inne opcje?

a propos mieszkan, czy zna ktos namiary na pokoj/male mieszkanko w amsterdamie dla spokojnej, pracujacej dziewczyny? kolezanka poszukuje.:szok:i buziaczek od Tosi :)

Anetka, zapomnialam Ci odpisac, nie szkodzi, ze nie przyjedziecie, jeszcze zdazymy sie spotkac na pewno! najwazniejsze teraz, aby Kuba wyzdrowial, zycze mu zdrowka! oby przeszlo jak najszybciej.

Ostatnia edycja:
Tak my wszedzie szukamy ,na marktplaats tez,szef meza pomaga ,uruchomil znajomosci ale wszedzie rece rozkladaja .w gminie powiedzieli ze nie maja z tym nic wspolnego.Dzis planujemy ogladanie tego mieszkania ,ktorego fotki wam kiedys pokazywalm.tam sa 2 sypialnie ,no i sposcili 5 e :-)no ale to wciaz 800 e + rachunki.

Nana, a Wy szukacie tylko w okolicy Lisse, tak? czy jestescie gotowi gdzies dalej tez? pytam dlatego, ze u nas jest troche mieszkan do wynajecia, nawet tu kolo mnie, jedna sypialnia plus salon, za niecale 500 eu.

SENCILLA szukamy tez w okolicach i to mieszkanie gdzie mamy dzis ogladac to jest jakies 10 km od lisse.No ale dalej to nie bardzo bo tu jestesmy praca meza zwiazani.No a ja tak sobie mysle ze jak ma maz dojezdzac 50 km i placic za paliwo to na to samo wyjdzie jak bysmy drozej wynajeli a do tego czas dojazu tez jest wazny.

No a ja dalej siedze zplanem mieszkania i sie zastanawiam co zrobic. Ja i moj T mamy odmienne gusta i sie chyba pozabijamy przy meblowaniu. Zadzwonimy chyba jutro ale jest jeszcze 1 osoba przed nami i nie wiadomo czy ona sie zdecyduje. Podoba mi sie ze ladna okolica widok na plan zabaw i taka ladna lake do tego 4 pokoje ale salon z aneksem kuchennym:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry