AnnaJ007
Fanka BB :)
Ja na modelkach to się nie znam....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Astrid, Monica Belluci jest na parwde piękna kobita. Moje 2 typy to Milla Jovovich, jak mówiłam wcześniej oraz Dita Von Teese (zapomniałam o niej, a wstyd)
Zobacz załącznik 463209Zobacz załącznik 463210

. W ogóle bardzo podoba mi się styl retro w ubieraniu, tak samo jak styl etniczny
.
a wy nadal klikacie?;-):-)
pozniej mleko modyfikowane a od roku daje im krowie - czasami kozie i wsio jest OK..
- wcale mi sie nie spieszy a po malu i tak waga schodzi w dol... poza tym kochanego cialka nigdy za wiele
jak mowi moj M...

a czemu nei chcesz tej szczepionki?
czy o co to chodzilo....
Moja mała też jest juz główka w doł, czasem nawet wydaje mi się że ta jej głowka rozrywa mi spojenie, ale stópek na brzuszku jeszcze nie widzialamPo prostu Majka jest ułożona główką do dołu, no i czuję jak wierzga nogami po moich żebrach, albo właśnie wypycha stopy przez mój bok.

Moja mała też jest juz główka w doł, czasem nawet wydaje mi się że ta jej głowka rozrywa mi spojenie, ale stópek na brzuszku jeszcze nie widzialam
Dobranoc all![]()
.
szybko nadrobil pczatkowa utrate wagi. Pierwszy tydz. mielismy troche ciezki bo w nocy byl troche aktywny i czesto sie budzil na jedzenie. Poza tym jest przeslodki i Daanus tez chodzi co chwile glaszecze go i mowi baby is zo zacht, lieve Thijsje
I powiem wam ze teraz przy dwojce to czuje sie taka full time mama takie fajne uczucie takiej rodziny, pewnie im wiecej dzieciaczkow tym bardziej sie to czuje.....

mam kolezanke ktora jest fotomodelka, kiedys byla vicemiss polski, ale ona sie nie odchudzala, tylko cwiczeniami zyskala piekna sylwetke, a dokladniej bylo to bieganie CODZIENNIE
szkoda, ze ja takiej silnej woli nie mam... ale bez diety mi tez sama waga w dol leci
dawaj jakies fotki...
bo mi sie ogory skonczyly hihi...