reklama

Holandia

reklama

kolejny tydzien czas zacząć

ale sie dziś nie wyspałam... i to nie przez moję dziecię tylko przez własną głupotę... umówiłam sie z m. ze dziś ja wstanę z Antosiem, ktory tradycyjnie obudził sie ok 7mej a ja wczoraj do 4tej w nocy siedziałam przy kompie...liczę, że zdrzemnie sie w dzien dłuzej niz 20 min to razem z nim oko przymknę...

Aneta Zdjecie pomniejszone do tego rozmiaru wrzuciłam na fotosik.pl i wkleiłam w odpowiedz KOD - "pokaz na forum w pełnym rozmiarze" i wsio :wink:

Witam !!!!!!!!!!
W końcu moje dziecko pierwszy raz od 6 m ....y spało do 9 jestem w szoku a ja oczywiście razem z nim i jestem mega wyspana :-):-):-):-)
Twigless super fotka małego śpioszka ;-);-)
Mam jeszcze pytanko czy ktoś z was slyszał o tym nowym banku SNS bo mój sobie tam konto założył i teraz nie wiemy czy w PLbędzie można wypłacić w bankomacie czy ma wypłacić w NL a i jeszcze dziewczyny co lepiej zabrać z Polski czego się tam nie kupi np. dla dzieci bo kurcze czas się zacząć zbierać pomalutku
Miłego dnia:-):-):-):-)

Agnes ,wydaje mi sie,ze bedzie mozna w Polsce bo teraz to juz chyba norma ze mozna.Moze zapytajcie w banku.
Jezeli chodzi o to co zabrac to tutaj juz sie prawie wszystko dostanie.Moze kaszki jak twoje dziecie je takowe.Mozesz wziazc korzen pietruszki jak zupy gotujesz,bo nawet w polskim sklepie tego raczej nie dostaniesz.Ja jak jade to biore kasze jeczmienna i gryczana,budynie,bulke tarta(tutaj jest ale to nie to samo),to chyba wszystko.Kiedys jezdzila z Polski taka obladowana ze hej,teraz juz mniej.Jak masz lodowke turystyczna to wez sobie zapas miesa.Ja zawsze wioze wolowine i mieso od szynki,bo moj maz lubi gulasz,biore tez kielbaske obsuszana.Pozdrawiam.;-)

Sencilla wielkie gratulacje i od nas!! buziaczki dla coreczki

Agnes ja biore: sucha kielbaske, ogorki kiszone, mąka ziemniaczana, kasza (gryczana i jeczmienna), kielbasa w sloikch, budynie natomiast w lodowce turystycznej: mieso na schabowe, mielone wieprzowe, kawalek wolowinki na gulasz i kurczaki, mieso pochodzi od rodziny ze wsi a kilbasa robiona tam na miejsu przez znajomego rzeznika co mi gwarantuje 0 konserwantow i chociaz na miesiac zdrowego jedzonka :tak:
dla dziecka mozna wziac jakies ulubione kaszki, ksiazki w jezyku polskim zeby czytac, ja przywiozlam 2 kartony ksiazek na zapas bo mi ostatnio bardzo brakowalo
milego pakowania!!

twigles fajne zdiecie, Krysia tez mi nie raz zasnela :tak:

u nas spokojnie, ja kontynuuje marszobiegi i czuje sie super, maz zapuszcza wlosy i tez zadowolony, czyli powoli do przodu ;-)

hej wszystkim. oznajmiam ze od soboty już jestem w Holandii z moją Zosią:-)
mieszkamy w Almelo, wczesniej myslałam że w Hoogezand, ale nie..
czy jest może tutaj jakaś mamusia z Almelo??? byłoby fajnie, bo od tego ciągłęgo mówienia do małej tiku tiku i bzzzzzzzzz i a kuku to już mnie buzia boli.:-D:-D

hej dziewuchy!! melduje ze zyje :rofl2: jest ok, bo jest z nami moja Mama, niestety jedzie jutro... ale jak zwykle jestem dobrej mysli i zakladam, ze sobie poradze!! :tak: Tosienka jest cudna, zakochalam sie w niej od pierwszego wejrzenia... Marysia niestety troche zazdrosna, juz zdazyla przylozyc siostrzyczce pompka od roweru :szok: Ale nie jest najgorzej, nawet czasem i po glowce ja poglaska... Staram sie dzielic pomiedzy je dwie uwage, ale czasem staje na glowie, aby Marys nie czula sie zaniedbana :rofl2: czytam sobie Wasze posciki, ale fajnie ze tyle nowych mamus jest na forum!! :tak:
w morde jeza, ledwo patrze na oczy z niewyspania, ide cos zjesc. Buziaki!!

reklama
Sencilla to super że twoja Tosieńka taka cudna i napewno sobie świetnie dasz radę ze wszysttkim a jak tam poród w Holandii ?i jaka jest różnica wieku między dziewczynkami ? gorąco pozdrawiam i uściski dla córeczek :-):-):-):-)
u nas strasznie gorąco ale od jutra ma się ochłodzić w końcu bo ta pogoda nie za dobrze wpływa na moje dziecko ;-)ale tu dziś pustki gdzie was kobitki wywiało? pozdrawiam :-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry