aneta 2222
Entuzjast(k)a
a gdzie wcieło dwa pozostałe:-
-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

biedna jesteś...
...Miałam doś tego Maxi Taxi...ciążki i duży...
:-)

. Trojek i czworek ani widu, ani slychu. Ostatnio jak mu wychodzily te dolne piatki to mial temperature ponad 38 stopni (1 dzien ) i stany podgoraczkowe przez pare dni. Do tego prawie dwutygodniowa lekka biegunka (u niego przy zabkowaniu to standard) i czerwona pupa.
Dzieki niej w ogole nie balam sie porodu i nawet zdecydowalam sie urodzic w domu ;-)
Ale moze dziewczyny Ci cos poleca. Ja mialam az za duzo doswiadczenia z niemowletami, wiec ksiazki nie byly mi juz potrzebne
W razie czego nie zastanawiaj sie, tylko pisz tutaj. Kazda z nas ma doswiadczenie jako mama, wiec chetnie pomozemy i doradzimy
:-)

Najlepiej kup od razu, nie czekaj az pojedziesz do Polski. Ostatnio w Etosie kupilam 150 tabletek za 3 Euro
Bierz jedna tabletke dziennie. Co do witamin to jest tu duzy wybor: Gravitamon, Zwanger zijn z Etosa, Mama&Baby z Davitamonu i inne. Jesli bierzesz witaminy to juz nie musisz brac kwasu foliowego, bo w preparatach witaminowych jest juz wystarczajaca jego ilosc
Ale z kupnem witamin mozesz poczekac az bedziesz w Polsce. W aptece na pewno Ci doradza.
Ja uzywalam Musteli (przywozilam z Polski, bo tu niestety nie sa dostepne), poza tym Biotherm, Clarins, Biodermal Mama, Zwangerschapolie Weledy (bardzo dobry), ostatnio kobietka w drogerii polecila mi balsam z firmy VSM -Puur Mama BBBB (buik, billen, benen, borsten). Podobno jej kolezanki uzywaly i chwalily
A i cena przystepna- 12,79 Euro. Acha, VSM ma tez z tej serii Puur Mama granulki homeopatyczne wlasnie na poranne mdlosci
Niektorym tez na mdlosci pomaga herbata z imbirem, ale gdzie to w Holandii kupic to nie mam pojecia