Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Astrid!!! Ja jestem ze Świdnicya w Wałbrzychu studiowałam na PWSZ
heheheheh my z Meppel do Świdnicy mamy 845 km
wiec chyba rzut większym, mokrym beretem
P
Prosukujecie tyle postów, że nie mogę Was nadrobići nie mogę się połapać w nowych użytkowniczkach
heheh

. Mam super wspomnienia związane z tą uczelnią i ją uwielbiam (w przeciwieństwie do UWr
).Polska piekna, jak dluga i szeroka, ale wandalizm i brak kultury mnie przeraza..
Mimo apeli o pozytywne wiadomosci umieszczam tę wiadomosc, bardzo mnie zasmucila..
Zoo w Łodzi. Żyrafy Hana i Suri nie żyją. Zmarły ze strachu
:-(
Polska piekna, jak dluga i szeroka, ale wandalizm i brak kultury mnie przeraza..
Mimo apeli o pozytywne wiadomosci umieszczam tę wiadomosc, bardzo mnie zasmucila..
Zoo w Łodzi. Żyrafy Hana i Suri nie żyją. Zmarły ze strachu
. Do niektórych trzeba strzelać bez ostrzeżenia i niech sobie wsadzą w buty petycje o zniesienie kar śmierci. Dzisiaj jeszcze czytałam info o jakimś 8 letnim szczylu, który wrzucił kota do mrowiska i go zatrzymywał przed ucieczką za pomocą wiadra. Na szczęście kot jakimś cudem zwiał, ale odniósł ciężkie rany. Gówniarz pewnie wyniósł takie zachowanie z domu, bo niby skąd dzieci biorą przykład? Zakładam, że wszystko mu wolno i nie ma żadnych postawionych granic. Jakbym takiego gnojka złapała, to nie ręczę za siebie
.