reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Tak myślałam, że te ciasta nie mogą być normalne :-D. Ale to dobre, płacisz 9€ i najada się 12 gości haha. Tyle, że w pracy Męża jest więcej osób... najwyżej wymyśli kupno innego ciacha. Do nas chyba w sobotę przyjdą goście a ja mam chęć na babeczki. Mam nadzieję, że nie urodzę w tym tygodniu, bo mam ochotę zrobić ich trochę :-D. Do tego jakąś posypkę kupię i będzie fajno :)

reklama
Gratulacje dla Wiatraczka:-D i....czekamy na fotki...jak tu zagladnie...
Astrid lista zabobonow boska;-)- ja wierze w jeden ----nie pieke jak mam @ :-p
Ayni ja poprosze eboka - juz ci pisze na PW moj email
Anetko a propos oparzenia w ciazy -moja mama tak sie przestraszyla pozaru u sasiada naprzeciwko ze prawie zlapala sie z brzuch,:szok: w ostatnim momencie przypomniala sobie o tym przesadzie i polozyla reke na karku :eek:-moja siostra ma tam taka gwaizdke do dzisiaj...wierzcie albo nie...:sorry2:

Ja karteczki sama robilam - tylko fotki zamawialam w HEMA ale ja nawet kartki na swieta rodzinnie do PL sama projektuje wiec trzeba to lubic i miec troche czasu...:tak:

Poza tym te foto-ciacha ja uwielbiam:-D - ostatnio wlasnie zrobilam taki prezent :tak:panu u ktorego pracuje z jego fotka i napisem GEFELICITEERD....on projektuje strony internetowe i jest inwalida wiec byl to super prezent bo mial fajne ciacho do kawy dla kogos to do niego przyszedl na kawke urodzinowa...:tak:

Ania, bardzo fajny pomysl, wiesz? bede o tym pamietac, jak komus zrobie taka niespodzianke.
Ayni, a Wy sie do nas wybieracie na kraamvisite? no w koncu geboortekaartje dostaliscie :tak: no i M. chcial policzyc paluszki ;)

oj dziewczynki kochane :) cos sie dzisiaj nie umieć w ten topik wkręcic ale czytam was na bieząco :) powoli juz zaczynam myślami pakować sie na wyjazd ;)

Mazia widzisz dziś nie będzie skandalu pomimo starań pewnego uzyszkodnika .

Marticko ja z tym brzuchem jak sojka za morze się będę wybierać myślałam że we wrześniu zrobimy taka łączona. Ale jakbym musiała tam w te wasze okolice się wybierać to mam wasze numery :-D taki mały kraj a mi w ciąży wszędzie daleko. Voyage Voyage... Na na na

reklama
Do góry