reklama

Holandia

AGNES74 my na internet czekalismy ponad miesiac i narazie placimy ok 25 euro niewiem dokladnie ale mamy bezprzewodowy niewiem czy na normalny sie czeka krocej??narazie jest wszysko ok z nim a mamy Orange ,jak bedziesz blisko to bedziesz wpadac do mnie na kompa..ha

reklama
Sencilla - Sevenum jest koło Horstu i Venlo niewiem czy ci to cos mowi

A malutka jest sliczna az ci zazdroszcze moj ma 9 msc ale juz bym chciala drugie bo stara jestem i nie mam na co czekac HAHA

:-)

Załączniki

• DSC07711.JPG
    DSC07711.JPG
    525,9 KB · Wyświetleń: 42
Witam :-)

Sencilla no nareszcie doczekalysmy sie zdjecia Tosienki :tak::-D Wedlug mnie podobna do tatusia :tak: Ale podobno wszystkie maluszki zaraz po urodzeniu sa podobne do taty, zeby mezczyznie dac pewnosc, ze to jego dziecko ;-):tak:Tak powiedziala mi polozna przy narodzinach Iana :rofl2::rofl2: Hmmm cos w tym jest...

Co do staran o drugiego dzieciaczka to my zaczynamy w pazdzierniku i powiem Wam, ze mam stracha :-p:-D I chce i sie boje :laugh2::rofl2:
Z mlodym to bylo tak, ze zanim zaszlam w ciaze to nie mialam zadnych watpliwosci, ze chce miec dziecko, ale jak juz w ciazy byla to mialam takie chwile paniki, ze myslalam: O Matko Swieta, co ja narobilam. Przeciez ja sama jestem jeszcze jak dziecko :szok::szok:!! A mialam juz 27 lat...:tak::rofl2:
No nic, pozyjemy, zobaczymy...:tak:

Ma-Rita, ja caly czas mysle : o ludzie, co ja narobilam!!?? Bedzie dobrze, zobaczysz!! A dlaczego akurat pazdziernik?
A Tosienka podobna do mnie, hurraa!! Przynajmniej jedno dziecko "moje". Bo Marys to wykapany Tatus, po prostu sobowtor. A skad wiesz jak wyglada moj maz? hmm... ;)
Jakas cisza na forum zapadla....

Hej !!!!:-)

mama mikołaja mieszkała będę w Elsendorpie to jest gdzieś za Venray do Holandii jedziemy po chrzcinach małego tak początek lipca :tak:
Sencila słodka twoja córeńka :-)jak widzę takie aniołki to sama bym tez chciała drugie a jak by to była jeszcze dziewczynka to już pełnia szczęścia ;-)a jeszcze niedawno mówiłam że mam na razie dość :-D:-D:-D jednego szkodnika
;-)właśnie dorwał się do mojej torebki .......:szok:nawet nie da popisać miłego wieczorku:-):-):-):-):-)

Sencilla- nasza-klasa ;-) Wrzuc sobie moje dane to zobaczysz sobie jak wygladamy :tak::tak:
A pazdziernik, bo wtedy maluszek przyszedlby na swiat kiedy ja mialabym juz licencjat (mam nadzieje, ze Boza pomoca sie uda) i nie musialabym sie stresowac, czy skoncze studia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry