reklama

Holandia

Hej dziewczyny....

Ja jak zwykle po przerwie bo internet mi szwankuje albo go wogóle nie ma ....:-(
Witam mame Mikołaja znowu z nami...
Sencillla mała księżniczka śliczna,nic tylko schrupać...:tak::-):-D
U mnie było faktycznie tak że dzieci do tatusia sie upodabniały.Za to teraz nawet w sklepie ludzie mówią że mała to cała mamusia a synuś skóra zdarta z męża!:tak:

Co do mieszkanka to ciesze sie jak wariatka z niego!
Ma dwie sypialnie,salon WŁASNĄ ŁAZIENKĘ,KUCHNIE I WC i balkon!
Dla nie wtajemniczonych wyjaśniam że te 3 pomieszczenia dziele z brudasami.....
Wiec chyba rozumiecie moją radość...
MaRita i Mama Mikołaja--- życze powodzenia w staraniach!:-):-):-)

Karola ja praktycznie wszystko kupilam tutaj , oprócz spioszków chyba:-D... Dobrze Bauty mówisz....:tak:
A i z Polski przytargałam oliwke,bo bardzo lubie zapach Bambino...
Tu też używałam oliwki z Zwistala i innych kosmetyków dla dzieci...
ale ten zapach dalej za mną chodzi....:-D
Pozdrawiam

reklama
ANIAHAVA jak to zrobilas ze masz mieszkanie??? ja mam podobna sytuacje jak ty i nie moge sie doczekac,mam dosyc towarzystwa obcych pomimo ze sa calymi dniami w pracy..:baffled::baffled:

AGNES nikt u nas nie slyszal o takiej miejscowosci ale moze sie dowiem kiedys...:-D

mama mikolaja wcale się nie dziwię że nikt nie słyszał bo to jest jakaś wieś
i to mnie trochę przeraża bo będę tam odcięta od świata :szok:
może się przyzwyczaje :-):-)poprostu bedziemy musieli kupić drugi samochód;-)

AGNES ja mieszkam teraz niby w miasteczku ale do miasta mam ok 1,5 km wiec to peryferie miasta i od 5 -19 jestem sama bo moj Jacek pracuje tak dlugo jak wraca to kapiemy malego i kladziemy spac i dzien z glowy a ja spaceruje uliczkami tam i z powrotem a dookola nic tylko owce krowy i krzaki wiec spoko nie jest najgorzej internet bedziesz miala to juz czas leci szybciej.
zanim tu bedziesz to jeszcze tutaj pogadamy
SPOKOJNEGO WIECZORKU I NOCY MAMUSIE..

Dzien dobry :-)

No i znow mamy jesienna pogode :baffled:
Odtransportowalam mlodego do zlobka i juz z rana ostro wzielam sie za malowanie szafek i drzwi w kuchni. Chcemy troche odswiezyc kuchnie i gruntownie odremontowac lazienke, wiec szykuje sie pracowite lato :tak::tak:

OK pedze do pedzla :-D
Piszcie cos kobietki :tak: Aneta gdzies sie zapodziala, Kamila zreszta tez. A Paulina i Pola to juz w ogole nasz po macoszemu traktuja :dry:

Dzień dobry ;-)

My właśnie wróciliśmy ze spacerku a przy okazji wysłaliśmy zaproszenia na chrzest małego i rozglądaliśmy się za ubrankiem do chrztu ale dla dziewczynek jest dużo a dla chłopca jakoś nic nie było ciekawego :-):-)a jak wy ubierałyście swoje dzieciaczki ?
Ja też mam w przedpokoju malowanie a przytym w calym mieszkaniu bałagan ale jak to skończymy to już będę miała całe mieszkanie zrobione i będzie puste stało :-)ale może kiedyś wynajmjemy zobaczy się
teraz pędzę robić obiad bo mój Arek to musi dobrze zjeść :szok:

hej...moj maly szedl do chrztu w grudniu wiec mial blekitne spodnie i kurtke i biala czapke oraz butki ale po co kupowac specjalne ubranko// ja bym kupila cos co bedzie mogl nosic pozniej tez teraz w sklepach sa cuda i mozna poszalec ale kazdy ma swoje zdanie wiec AGNES napewno cos wymyslisz @@@
Karm meza bo w holandi nie ma takiego dobrego zarła ja bynajmniej mam polskie braki..haha

Witam Was kobitki:tak:
Witam nową mamusię karolę:tak:, ja także jestem z Hagi i beauty także - fajna kobitka:tak::tak::tak:
Oli fixuje na zęby, więc mam ograniczony czas dla siebie, śpi 2-3 razy dziennie po 15min i budzi się z płaczem:-(:-(:-(
Doczekałam się w końcu formularzu z ubezpieczalni Menzis, jak myślicie ile będę czekać na polisę?
Mężuś z nowej pracy jest bardzo zadowolony, firma sponsoruje mu kurs w języku angielskim na "jakąś tam" maszynę.
Sencilla córcia to duża kobitka, wygląda na zdjęciu jak by miała z 3 miesiące:tak:
Ma-Rita szukałam Cię na naszej klasie, wpisałam imię (z emaila) oraz miejscowość i do żadnej osoby mi tam nie pasujesz:baffled:
aniahaven doczekałaś się swojego gniazdka, ale super:tak::tak::tak:
My też myślimy, aby wynająć mieszkanie sami, dziś jedziemy do maklera z zapytaniem czy wcześniej możemy rozwiązać kontrakt. Marzy nam się mieszkanko z podwórkiem na parterze, bo już nie mam siły dźwigać wózka na 2 piętro:baffled:. Niko strasznie chce mieć swoje podwórko, w PL miał tyle przestrzeni dla siebie, a tutaj tylko balkon.

Ostatnia edycja:
reklama
Agnes moje dziecie bylo chrzczone w sukience, w ktorej chrzczone byly wszystkie dzieci w rodzinie meza. Ta sukienka miala chyba ponad 50 lat :tak:
Ale zgadzam sie z MamaMikolaja, po co kupowac specjalne ubranko. Kup cos, co pozniej synek bedzie mogl nosic. Tak na marginesie, to rzeczywiscie jesli chodzi o dziewczynki to jest wiekszy wybor. Dla chlopcow nie ma za wiele i na dodatek te satynowe garniturki, ktore oferuja sklepy w ogole mi sie nie podobaja :no: Dlatego bylam bardzo zadowolona, ze mlodemu nie musialam nic kupowac :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry