Dzien dobry...
Iskierka ja zawsze myslalam o tym forum jako o miejscu gdzie mozna z kims pogadac i dowiedziec sie ciekawych-potrzebnych w zyciu na obczyznie informacji... jednak ostatnie dni/miesiace/ pokazaly ze to forum diametralnie sie zmienilo:-

szok:...tu nie bylo nigdy sytuacji awaryjnych a moderator byl taka sama osoba jak wy a niejakims ustawiajacym wszystkich...
Ktos tam powiedzial "ze przejmujemy sie jakby forum to pol naszego zycia" - dla mnie to forum kiedys bylo calym zyciem

bo nie mialam nikogo obok a ci ludzie mnie wspierali i doradzali...

i sprawiali ze usmiech pojawial sie nie tylko na mojej twarzy...

a teraz ............ lepiej tu czasami nie zagladac

-....niektore osoby traktuja to miejsce niczym targ - przekrzyczec, sprzedac swoje racje, zrobic wrazenie i....pozostawic niesmak po przeczytanym poscie...
Troche szacunku bo to forum to miejsce publiczne a nie prywatna konferencja kilku osob

..ja rozumiem ze grupa ludzi jaka sie tu spotyka zawsze bedzie pokazywala roznice spoleczne czy intelektualne ale NIGDY sie o te statusy nie klocicie... ktos stawia pytanie

potrzebujac pomocy i od razu jest "JA CI POWIEM BO JESTEM NAJMADRZEJSZA

i nikogo juz sluchaj bo one sa niedoinformowane"... zawsze bylo tak ze kazdy mial wyrazic swoje zdanie i napisac co wie bo prywatne snucie sowich "ja tak mialam i inaczej byc nie moze" mozna przedstwiac w kancelarii adwokackiej...

Milego dnia...